Barça

L’última Diada de Bartomeu

Barça. El president encapçala per última vegada la delegació blaugrana en la tradicional ofrena a Rafael Casanova i la directiva es pronuncia per primer cop sobre Messi, per boca de Pau Vilanova

Acompanyat d’alguns membres de la directiva i de diverses personalitats del club, Josep Maria Bartomeu va encapçalar la comitiva del FC Barcelona, per últim cop, en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. A prop de Bartomeu es van poder veure el vicepresident primer, Jordi Cardoner, i els vicepresidents Jordi Moix i Pau Vilanova. El president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i l’exjugador Josep Maria Fuster també hi van assistir.

En la primera declaració pública d’un membre de la junta directiva del Barça després de l’estira-i-arronsa amb Leo Messi, Pau Vilanova, vicepresident institucional del club, va assegurar que ell i els seus companys de junta estan “molt contents” que l’argentí continuï “i que s’hagi afegit a aquest projecte il·lusionant”. Quan li van preguntar com ha quedat la relació entre el jugador i la directiva, va comentar: “Hi ha gent del club que està parlant amb Messi. I esperem i desitgem que hi hagi respecte i aliança perquè el club funcioni.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)