Barça

Koeman s’estrena contra el Nàstic, amb l’equip a mig fer

Barça. Primer amistós de pretemporada (19 h, TV3), dues setmanes després de començar la feina a les ordres del tècnic holandès i dues abans de l’arrencada del campionat de lliga

Primer test per al Barça de Ronald Koeman, aquesta tarda, a les 19 h (TV3), després de dues setmanes de pretemporada. El tècnic holandès debutarà a la banqueta blaugrana a l’estadi Johan Cruyff, contra un segona B, el Nàstic de Tarragona, en un amistós que servirà, segons ell, per provar “la intensitat, l’ordre del joc, les transicions i la pressió al rival”. Jugarà un onze diferent en cada part, de manera que cada jugador disposarà de 45 minuts. “És una pretemporada curta, tenim quatre setmanes abans del primer partit contra el Vila-real. També és una pretemporada de treball individual: hi ha jugadors que han tingut més descans que altres, que han hagut de jugar més partits... Volem que tots estiguin al màxim abans de la primera jornada”, va explicar Koeman.

El Barça 2020/21 encara no s’ha acabat de concretar, resten encara algunes entrades i sortides, però Koeman és optimista en veure l’actitud dels seus futbolistes durant els 15 dies que fa que s’exerciten a la ciutat esportiva Joan Gamper. “Les sensacions estan sent positives. Els jugadors estan treballant bé, han mostrat molt d’ànim, interès i intensitat. I això és el més important, perquè s’entrena com es juga”, va dir.

Ahir es van incorporar a la feina Nélson Semedo, Franciso Trincão i Martin Braithwaite, després d’estar concentrats amb les seves seleccions. També va treballar amb el grup Leo Messi, que aquesta tarda serà un més en l’amistós contra el Nàstic. “És el millor, en bona forma és un jugador importantíssim i ho ha demostrat durant molts anys. Tant de bo pugui repetir-ho aquesta temporada”, va comentar Koeman sobre l’argentí. Un altre jugador sobre el qual estaran posades moltes mirades és el porter Neto, que, com a conseqüència de la lesió al tendó rotular de la cama dreta de Ter Stegen, serà el titular de la porteria blaugrana fins al mes de desembre.

LA PRÈVIA

Els jugadors han mostrat molt d’ànim, interès i intensitat. I això és el més important, perquè s’entrena com es juga
Messi és el millor. En bona forma és un jugador molt important. Tant de bo pugui repetir-ho aquesta temporada

Ansu Fati, amb un cop al maluc, no jugarà

Ansu Fati es va lesionar al maluc durant l’entrenament d’ahir al matí, a la ciutat esportiva Joan Gamper. Segons el comunicat del club, el temps de baixa del jove davanter dependrà de l’evolució de la lesió. El que és segur és que aquest contratemps li impedirà participar en el partit d’aquesta tarda, contra el Nàstic de Tarragona. Ansu Fati es trobava en un moment especialment dolç, després de demostrar el seu potencial en la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola absoluta, amb la qual es va estrenar com a golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)