Barça

L’Elx, convidat a jugar el Gamper el pròxim cap de setmana

Barça. Tots dos equips no debutaran a la lliga fins a la jornada del 26 i 27 de setembre

L’Elx CF ha rebut una proposta del FC Barcelona per disputar, el proper cap de setmana, el Trofeu Joan Gamper. Des de les oficines del Camp Nou, divendres passat, es van posar en contacte amb el club alacantí per comunicar aquesta possibilitat. Tots dos equips tenen aquest cap de setmana lliure, ja que comencen la lliga en la tercera jornada, el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, perquè van tancar més tard que la majoria d’equips la temporada 2019/20: el Barça va arribar fins als quarts de final de la Champions League i l’Elx va disputar les eliminatòries d’ascens a primera divisió.

La data exacta del partit no està definida, però el Barça ofereix els dies 19 i 20 de setembre com a possibilitats. L’escenari sí que està clar: el Camp Nou. Tot i que el Trofeu Joan Gamper suposa la presentació del Barça davant la seva afició, en aquest cas es disputaria a porta tancada. L’Elx tenia programat un partit el 19 de setembre, contra l’Atlètic Balears, a San Pedro del Pinatar, però l’entitat il·licitana valora seriosament la possibilitat de suspendre’l per acceptar la proposta del FC Barcelona.

El sorteig del calendari va aparellar el Barcelona i l’Elx en la primera jornada del campionat de lliga. No obstant això, es va ajornar fins al proper mes de febrer o març. El Barça i l’Elx mantenen una històrica bona relació. A més, el director esportiu blaugrana, Ramon Planes, va ser també el màxim responsable d’aquesta secció a l’Elx durant el curs 2015/16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)