Barça

Optimisme moderat

Vot de censura. Des de la plataforma que l’impulsa, a pocs dies perquè hagin de presentar els suports recollits, destaquen que en molts punts han hagut de reposar les butlletes

Aquesta setmana, el dia 17, és el dia clau per als promotors del vot de censura contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva. Aquell dia hauran de presentar els suports rebuts. En necessiten 16.520 de vàlides perquè la seva iniciativa acabi a les urnes. Una tasca difícil sense partits a l’estadi i amb la situació actual de pandèmia. Tot i això, des de la plataforma que controla el procés es mostraven ahir optimistes. “En moltes de les seus, hem hagut de reposar butlletes. Això vol dir que l’interès és molt alt. No sabria dir quantes en portem ni podria apostar si aconseguirem les necessàries, però soc moderadament optimista”, deia ahir en aquest diari un dels portaveus de la plataforma, que dilluns va anunciar que s’havien recollit ja 7.500 signatures.

Avui es faran públiques noves dades, després que els últims dies s’hagi produït algun desacord entre el precandidat Jordi Farré, que va ser qui va presentar el vot de censura, i altres grups que donen suport a la iniciativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)