Barça

Sergiño Dest signarà per cinc temporades

Barça. Finalment, ahir al migdia es va fer oficial el fitxatge del lateral estatunidenc, que ja es va entrenar a la ciutat esportiva

L’esperat anunci oficial del fitxatge de Sergiño Dest pel FC Barcelona va tenir lloc ahir al migdia. L’acord entre el club blaugrana i l’Ajax d’Amsterdam s’ha tancat, finalment, per 21 milions d’euros més cinc en variables, i el jove futbolista, que el 3 de novembre farà 20 anys, signarà un contracte per les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2025. La seva clàusula de rescissió serà de 400 milions d’euros.

Sergiño Dest ja es va entrenar en solitari a la ciutat esportiva Joan Gamper ahir, abans de fotografiar-se amb la seva nova samarreta al Camp Nou. Lluirà el dorsal 2 i serà presentat aquest migdia, a tres quarts de dues, en una roda de premsa telemàtica. El nou lateral blaugrana és el primer estatunidenc de la història del Barça. Tot i que va néixer a prop d’Amsterdam, té doble nacionalitat i va triar ser internacional amb els Estats Units. De fet, ja ha debutat amb la selecció absoluta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)