Barça

“Vull ser com Dani Alves”

Sergiño Dest. El nou ‘2’ del Barça aterra carregat d’il·lusió, sense complexos i amb moltes ganes d’aprendre dels seus nous companys

El Barça del futur va treure una mica més el cap en la presentació de Sergiño Dest. Amb un somriure d’orella a orella, el jove lateral, que encara no ha complert 20 anys, es va mostrar desacomplexadament il·lusionat en la seva primera compareixença davant la premsa com a futbolista del FC Barcelona. “Estic molt content d’estar a Barcelona”, deia, en un perfecte català, abans de rebre les preguntes dels periodistes. “Vull jugar en aquest equip per complir un somni. I vull començar a treballar de seguida amb els meus companys”, sentenciava en la seva primera resposta. Tot seguit, el nou dorsal 2 blaugrana mostrava la seva fam de futbol assegurant que es veu en condicions de debutar diumenge, contra el Sevilla al Camp Nou. “Seria genial, vull començar a jugar al més aviat possible.”

Orgullós de ser el primer estatunidenc en la història del Barça, Dest no va dubtar a manifestar que Dani Alves és el seu referent quan el nom del brasiler va aparèixer en la roda de premsa. “Alves és el meu model a seguir, m’hi vull assemblar. He vist molts vídeos d’ell a YouTube i n’he après molt. Encara en puc aprendre més, al costat d’alguns dels que han estat els seus companys.” Un altre nom propi que el va motivar especialment és el de Leo Messi: “És al·lucinant jugar al costat del millor del món. Correré tant com calgui, per ell i per la resta de companys.” Respecte a Sergi Roberto, també va mostrar la seva admiració per ell: “És molt bon jugador, té molt bones qualitats. Recordo que va marcar contra el PSG en la Champions i van passar a quarts de final. Crec que puc aprendre molt d’ell.”

Sergiño va deixar molt clar que pren les decisions des del cor. Si no, no hauria triat el Barça abans que el Bayern de Munic: “El Bayern és un gran club, però he seguit el meu cor per fer realitat el meu somni. Crec que he pres la decisió correcta.” Treballar a les ordres de Koeman també és un al·licient per a ell: “És important per a mi que estigui aquí, em farà més fàcil connectar amb la gent.” Dest arriba, en definitiva, disposat a trobar el seu lloc en el Barça, a aprendre i, sobretot, a viure el seu somni.

EL SOMNI DE SERGIÑO DEST

És al·lucinant jugar al costat de Messi, el millor del món. Correré tant com calgui, per ell i per la resta de companys
El Bayern és un gran club, però he seguit el meu cor per fer realitat el meu somni. Crec que he pres la decisió correcta

Planes nega negociacions amb el United per Dembélé

Ramon Planes, el responsable màxim de la secretaria tècnica del Barça, va acaparar bona part de la roda de premsa de presentació de Sergiño Dest. A tres dies del final del mercat, les seves respostes es feien escoltar. Abans, però, va tenir bones paraules per a Dest i li va agrair que hagi triat el Barça tot i tenir ofertes millors. “Té un perfil ofensiu, és de l’escola de l’Ajax. S’adaptarà ràpidament al nostre club”, va comentar sobre el nou ‘2’.

El titular més important que va deixar, però, el va donar quan li van preguntar per l’interès del Manchester United en Ousmane Dembélé. “No hi ha cap negociació amb el Manchester United. Esperem gaudir de Dembélé i dels seus arguments futbolístics, que en té molts. Estic segur que farà un bon any amb nosaltres”, va dir. Content pel bon inici en la lliga, Planes va subratllar les qualitats de la plantilla del Barça i va reconèixer que, com va dir Koeman, es pot millorar en defensa. “Treballarem fins a l’últim dia del mercat per portar el millor per a l’equip. Però no fitxaren per fitxar.” “Portarem jugadors que millorin el que tenim. No és necessari que surti cap jugador perquè n’entri un altre.”

Ramon Planes va evitar parlar de la guerra entre Messi i la directiva i va destacar les manifestacions conciliadores que ha fet el capità aquesta setmana. I sobre la difícil situació de Samuel Umtiti, va assegurar que el Barça li farà costat. “Busquem el millor per a tots. Encara poden passar moltes coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)