Barça

Contra el propi futur

Copa. El Barça s’enfronta al Sevilla (17 h, Esport 3) en les semifinals del torneig del KO a partit únic. El rival té com a principals estilets dues jugadores cedides pels blaugrana: Pina i Armengol

És difícil que cap jugadora en la història de les categories inferiors del Barça hagi marcat més gols que Clàudia Pina. La davantera està cridada a marcar una època en un equip que avui serà el seu rival. El conjunt blaugrana s’enfronta el Sevilla en les semifinals de la copa del curs passat que van quedar ajornades a causa del coronavirus.

El Barça va cedir Pina i Armengol al Sevilla, un equip que s’ha trobat còmode rebent jugadores joves procedents de la ciutat esportiva Joan Gamper. I totes dues ja es van estrenar com a titulars en el primer partit de lliga, que va ser un empat (1-1) contra el Santa Teresa amb gol inclòs de Pina de penal. “Serà una mica estrany enfrontar-te a l’equip del qual has format part fins ara –assenyala Armengol–, però sortirem a fer la nostra feina i intentar aconseguir el pas a la final.” El partit es disputarà a la ciutat esportiva Joan Gamper i el guanyador s’enfrontarà en la final al Logronyo que ahir va guanyar l’Athletic Club als penals després d’empatar 0-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)