Un passeig cap a la final

Copa. L’equip de Lluís Cortés apallissa el Sevilla en les semifinals en un triomf encarrilat abans del descans (4-0). Les blaugrana castiguen la valentia del rival amb moltes ocasions i gols

BARÇA 6 SEVILLA 0

BARCELONA:Coll; Torrejón (Crnogorcevic, 46’), Andrea Pereira, León, Leila (Serrano, 58’); Putellas (Bonmatí, 63’), Guijarro (Hamraoui, 46’), Martens; Hansen (Losada, 46’), Oshoala i Caldentey.SEVILLA:Serrat; Lucía, Echeverri, Nago (Delgado, 76’), Armengol, Pina (Pinel, 64’), Virgy (Franco, 64’), Payne (Rivero, 64’), Aivi, Bores (Toro, 76’) i Coleman.GOLS:1-0 (4’) Oshoala. 2-0 (18’) Graham Hansen. 3-0 (21’) Guijarro. 4-0 (38’) Oshoala. 5-0 (69’) Serrano. 6-0 (73’) Bonmatí.ÀRBITRE:Galastegui Pérez.T.G.:a la local Martens.PÚBLIC:A porta tancada.

El Barça té el camí aplanat per celebrar un altre títol del curs 2019/20. Només li faltarà un escull, el Logronyo, ja que l’equip blaugrana va vèncer el Sevilla en les semifinals de copa, disputades a partit únic a l’estadi Johan Cruyff.

L’equip de Lluís Cortés no va tenir rival. Tot i la valentia del Sevilla, que va pressionar la sortida de pilota de les blaugrana, la candidesa de la defensa visitant i l’encert blaugrana van comportar una pluja de gols abans del descans. Oshoala va inaugurar el marcador gràcies a una recuperació de Guijarro, que també va ser hàbil en la segona diana de Graham Hansen. La migcampista, després, va rematar al fons de la xarxa un córner tens servit per Mapi León. Era el minut 21 i el Barça ja tenia el partit encarrilat. Abans del descans, Oshoala va fer el seu segon gol rematant una centrada al primer pal des de l’esquerra.

A la tornada dels vestidors, el Barça va aconseguir el cinquè amb un gol olímpic de Melanie Serrano. Quatre minuts més tard, Bonmatí va completar la golejada i un partit rodó.