Barça

Tusquets acomiada Masferrer

Primera decisió. El president de la comissió gestora prescindeix dels serveis del director de l’àrea de Presidència i braç dret de Josep Maria Bartomeu. Tot i ser el cervell del ‘Barçagate’, l’expresident l’havia mantingut en el càrrec

La feina de la comissió gestora ha de ser convocar les eleccions i gestionar el dia a dia del club fins que hi hagi un nou president. Carles Tusquets, president de l’actual gestora, ja va avisar que treballarien, sobretot, per redreçar tot el que poguessin la situació econòmica del club. En aquest sentit, Tusquets ha decidit prescindir de Jaume Masferrer, director de l’àrea de Presidència, perquè creu que no té cap sentit la seva figura després de la dimissió del president i la resta de membres de la junta directiva.

Masferrer ha estat el braç dret de Josep Maria Masferrer durant tot el mandat, primer com a assessor extern i després, des de l’any 2018, ja amb càrrec i sou del FC Barcelona. Masferrer, també molt pròxim a l’expresident Sandro Rosell, està considerat el cervell del famós Barçagate. Ell va ser la persona que es va encarregar de contractar l’empresa I3 Ventures per monitorar les xarxes socials, encàrrec que s’acabaria convertint en atacs personals des de comptes falsos a jugadors, exdirectius i precandidats. A més, es va pagar un sobrecost per la feina encarregada, dividint el cost en diferents factures per poder esquivar els diferents controls de l’entitat.

Bartomeu, tot i l’escàndol, el va mantenir en el càrrec després de l’auditoria que va encarregar per resoldre el cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)