Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

“No tenia dubtes sobre el rendiment de Messi”

El nom de Leo Messi havia estat el més repetit divendres en la roda de premsa prèvia al Barça-Betis i ho va tornar a ser ahir en la compareixença posterior al partit. De les crítiques pel partit contra el Dinamo als elogis pel partit contra el Betis. Brutal la seva exhibició en 45 minuts. Koeman, satisfet. “Messi no estava bé físicament per sortir des de l’inici, però ha fet una segona part magnífica. Divendres vaig parlar amb ell perquè va acabar el partit contra el Dinamo amb molèsties i no estava en condicions de jugar els 90 minuts. Un jugador com Messi juga sempre des de l’inici si està bé, però avui tenia molèsties.” “Jo mai he tingut dubtes sobre el seu rendiment, perquè el veig entrenar cada dia”, va explicar.

L’holandès també va parlar de Griezmann: “Antoine ha fallat el penal i alguna altra oportunitat clara de gol, però té confiança en ell mateix i ha acabat marcant gràcies a una assistència de Messi sense tocar la pilota. Però Griezmann estava on calia estar i això és important. Vull destacar el seu caràcter per seguir treballant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)