Barça

El president ja és un més

Champions. Joan Laporta viatja a París amb l’equip i saluda un per un tots els jugadors abans de pujar a l’avió. Emotiva va ser l’abraçada del nou mandatari amb Leo Messi

Tot i que encara no ha pres possessió del càrrec, Joan Laporta ja exerceix de president del Barça. Acompanyat del seu inseparable Rafa Yuste, futur vicepresident esportiu, el nou president del Barça va viatjar ahir a París, convidat pel president de la gestora, Carles Tusquets, per estar al costat de l’equip de Ronald Koeman en la tornada dels vuitens de final de la Champions. Laporta, que ja va parlar amb els jugadors la plantilla dilluns, als quals va demanar que competissin a París, va voler donar ànims a als jugadors en un intent pràcticament impossible de remuntada i va saludar tots els futbolistes abans que pugessin a l’avió. Divertida va ser la salutació que es va fer amb Sergiño Dest i emotiva l’abraçada amb Leo Messi. El nou president del Barça està segur que podrà convèncer l’argentí perquè renovi el seu contracte. També es va abraçar i va dialogar amb Busquets, Jordi Alba i Riqui Puig, amb qui va estar especialment rialler, i bona sintonia va mostrar també amb Dembélé, futbolista a qui la nova junta directiva vol renovar.

Laporta aprofitarà el viatge a París per parlar amb Tusquets i començar a dissenyar la seva presa de possessió, que podria ser a finals d’aquesta setmana si LaLiga valida l’aval de 124,6 milions d’euros que ha de presentar el nou equip directiu. També Tusquets ha de comunicar al nou president algunes de les operacions que té el club entre mans, com ara les ofertes rebudes per comprar un 49% de Barça Corporate, una operació que ajudaria la feble tresoreria del club.

Suport de Guardiola

Pep Guardiola va tenir paraules de suport i felicitació per a Laporta. El tècnic de Santpedor, des de Manchester, es va mostrar feliç pel retorn de l’advocat i bon amic seu a la presidència del Barça. “La de diumenge va ser una gran jornada electoral. Vull felicitar els tres candidats. Laporta, amb la seva personalitat, aportarà optimisme al club i al país. Li desitjo el millor aquesta temporada i les següents”, va dir Guardiola de qui va donar-li l’oportunitat d’entrenar el primer equip del Barça l’any 2008. Un any abans li havia donat les regnes del filial i va aconseguir l’ascens a segona divisió B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)