Barça

Aval signat i demà a la tarda, la investidura

Agenda. Durant el dia d’avui LaLiga ha de donar conformitat a l’aval de 124,6 milions d’euros presentat per Joan Laporta i demà tindrà lloc la presa de possessió al Camp Nou (18 h)

Joan Laporta i tot el seu equip han signat davant notari l’aval de 124,6 milions d’euros (l’equivalent al 15% del pressupost del club) necessari per tal de poder assumir la presidència del Barça. Ara, el següent pas és enviar l’aval i tota la documentació oficial a la seu de LaLiga per tal que el president, Javier Tebas, doni la seva conformitat. Això quedarà tancat en les pròximes hores, possiblement aquest mateix matí. Un cop executat i aprovat aquest tràmit indispensable, demà està previst que Joan Laporta prengui, ara sí, possessió com a nou president de l’entitat. Després de dinar, cap a les quatre de la tarda, hi ha prevista una reunió entre el mateix Laporta i la seva junta directiva amb Carles Tusquets, president de la comissió gestora. I posteriorment, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc al Camp Nou l’acte d’investidura. Serà a partir d’aleshores que Laporta iniciarà oficialment la seva segona etapa al capdavant del club, després de la seva anterior experiència entre el 2003 i el 2010. L’operació de l’aval s’ha fet a través de Banc Sabadell i de JB Capital Markets, i arriba després d’un cap de setmana complicat després del pas al costat de Jaume Giró i l’entrada en escena d’Eduard Romeu.

Laporta va viure ahir des de la llotja d’honor del Camp Nou, contra l’Osca de Pacheta, el seu tercer partit en directe al costat de l’equip. Contra el Sevilla, en la copa, va compartir llotja amb Víctor Font i Toni Freixa. Contra l’Osasuna, en la jornada de reflexió, ell i els seus rivals van veure el partit per televisió i dimecres, ja com a president, va viatjar amb l’equip a París, en l’últim capítol de l’equip en aquesta Champions (1-1). Ahir, primer partit de lliga com a president a l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)