Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“És la demostració que anem a totes, serà emocionant”

El Barça va a més des de ja fa força partits i Ronald Koeman està molt satisfet amb aquesta progressió en el joc i el treball col·lectiu. “Hem millorat molt la nostra agressivitat sense pilota. Hem millorat en molts aspectes. El més positiu és la imatge que hem donat, una demostració que anem a totes. Sempre és bo tenir gent que marqui gols a banda de Leo.” Koeman creu que la lliga es decidirà en els últims partits perquè qualsevol rival et pot robar punts. “L’Atlético? Qualsevol partit és complicat. Tots tenim possibilitats. No només cal parlar de l’Atlético, sinó també del Madrid. Serà una cosa emocionant.”

Sobre el partit contra la Real Sociedad, ha explicat que ha estat clau ser efectius per obrir el marcador i aprofitar els espais “per castigar-los”. Sobre el dibuix amb tres centrals, Koeman afirma que és un encert total. “Amb el canvi de sistema l’equip se sent molt còmode i els laterals poden tenir més profunditat per arribar. Ens ha anat molt bé. L’equip està en bona línia, físicament està en bona forma. Ja fa molts partits que no perdem”, ha assenyalat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)