Barça

Laporta, amb Ansu: “Està animat; que es recuperi bé”

Barça. Joan Laporta es reuneix amb Ansu Fati a la ciutat esportiva i li transmet tot el seu suport davant la complicada situació que viu el jugador

Ansu Fati continua desfullant la margarita: operar-se o no operar-se. El davanter es resisteix a dir adeu a l’Eurocopa, però l’escenari de tornar a passar per la sala d’operacions sembla inevitable ara mateix. Com explicàvem en l’edició d’ahir, diverses veus li han aconsellat extirpar part del menisc afectat, però ell i el seu entorn esperaran a comprovar quina és la resposta del seu genoll esquerre durant les pròximes dues setmanes, tal com s’ha pactat entre totes les parts. Ansu posarà a prova el genoll amb exercicis de càrrega física progressiva per avaluar com reacciona i veure si hi torna a haver inflamació o no. Si persisteixen les molèsties i l’articulació torna a inflamar-se caldrà passar per la sala d’operacions i Ansu haurà de començar a pensar en la pròxima temporada.

El futbolista va fer acte de presència ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper per seguir el treball de rehabilitació, mentre la selecció espanyola ja prepara el compromís de demà contra Geòrgia (18 h). Ansu va arribar a les deu del matí i va marxar a la una del migdia. Durant aquestes tres hores va estar fent feina al gimnàs i es va reunir també amb el president, Joan Laporta. El màxim mandatari del club va voler donar-li el seu total suport, conscient del difícil moment que viu el jugador. Laporta va voler tenir un gest de proximitat amb el futbolista i li va transmetre tranquil·litat i ànims davant una decisió complicada. A la sortida de les instal·lacions, Laporta va llançar un missatge positiu: “Ansu està animat. L’estem animant entre tots una mica. El desig és que es recuperi bé”, va explicar des de l’interior del seu vehicle.

Mingueza, partidari de no forçar

El català Òscar Mingueza també ha parlat del difícil moment que està vivint el seu company de vestidor Ansu Fati. El de Santa Perpètua de Mogoda, que està concentrat aquests dies amb la selecció espanyola sub-21, considera que, tenint en compte l’edat d’Ansu i tota la carrera professional que li queda encara, seria una bogeria assumir riscos per voler jugar l’Eurocopa i els Jocs: “Lògicament desitjo que es recuperi com més aviat millor, però si ha d’estar-se tres o quatre mesos més perquè es recuperi millor, doncs que hi estigui el temps que faci falta, perquè el que ha de fer és recuperar-se bé. Amb tot el que ja ha demostrat fins ara és evident que pot arribar a ser un jugador top i no hauria de forçar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)