Més de cent gols en 21 partits i una altra golejada

Barça. A Sevilla, el líder es torna a mostrar intractable i suma tres punts més, amb gols de Torrejón, Martens (2) i Berta

Sevilla 0 Barça 4

SEVILLA:Noelia Ramos, Deza, Calderón, Pina (Karlenas, 67’), Pinel (Franco, 58’), García (Carla Armengol, 78’), Oyedupe, Kerstin, Coleman (Delgado, 78’), Toro i Albarran (Franco, 58’).BARÇA:Paños; Marta Torrejón (Andrea Pereira, 66’), Crnogorcevic, Jana, Melanie; Vicky Losada, Mariona (Leila, 66’), Hamraoui (Alexia, 39’); Aitana, Oshoala (Bruna Vilamala, 66’), Martens (Emma Ramírez, 77’).GOLS:0-1 (47’) Marta Torrejón. 0-2 (53’) Lieke Martens. 0-3 (60’) Lieke Martens. 0-4 (80’) Bruna Vilamala.ÀRBITRE:Romero Navarro. T.G: -.

Tres dies després del triomf brillant en la Champions, contra el City, nova golejada en la lliga (0-4) del Barça, en la visita al Sevilla. Líder incontestable del campionat, l’equip de Lluís Cortés es manté invicte i suma una fita més en la seva col·lecció en superar els cent gols quan encara li queden 13 jornades per disputar. En total, les jugadores blaugrana han marcat 103 cops en 21 partits, i han aconseguit una mitjana de 4,9 gols cada 90 minuts. Descomunal.

L’honor del gol 100 li va correspondre a la defensa Marta Torrejón, en l’inici de la segona part, a l’estadi Jesús Navas, després que, com no havia passat encara en la lliga aquest curs, la primera part acabés amb empat a zero, tot i el domini i les ocasions del Barça. La bona actuació de la portera del Sevilla, Noelia Ramos, hi va tenir molt a veure. Durant el que quedava de segona part, però, un doblet de Lieke Martens i un gol de la jove, de 18 anys, Bruna Vilamala van deixar un marcador final tan clar i contundent com la superioritat blaugrana.

Cortés va donar minuts de joc a algunes de les jugadores menys habituals, aprofitant l’avantatge al capdavant de la lliga. De fet, el Barça va acabar el partit amb vuit futbolistes del planter: Jana Fernández, Emma Ramírez, Melanie Serrano, Vicky Losada, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Bruna Vilamala i Leila Ouahabi.

El FC Barcelona continua dominant el campionat clarament, amb 63 punts, nou més que el segon, que és el Llevant, i amb tres partits menys.