Barça

El cas Neymar 2, a Barcelona

Tribunals. El Tribunal Suprem confirma la competència de l’Audiència de Barcelona per jutjar el cas i desestima el recurs de DIS perquè entén que no es pot afirmar que cap dels delictes s’hagi comès integrament a l’estranger

El cas Neymar 2 es jutjarà a Barcelona després que el Tribunal Suprem hagi confirmat la competència de l’Audiència de Barcelona per jutjar-lo, desestimant d’aquesta manera el recurs que havia interposat l’acusació particular, DIS i la FAAP (Federação das Associações de Atletas Profissionais). Que el cas es jutgés a Barcelona era el desig dels expresidents del Barça Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu i del mateix Neymar. No hi ha possibilitat de recurs per part dels demandants. El Suprem ha pres aquesta decisió perquè no es pot afirmar que cap dels dos delictes que són objecte d’acusació en la causa hagin estat comesos íntegrament a l’estranger, la qual cosa determinaria la competència de l’Audiencia Nacional, sinó que en tots dos casos algunes accions es van produir a Barcelona.

DIS, que tenia part dels drets del davanter brasiler quan aquest va firmar pel Barça, acusa els directius blaugrana i el jugador i el seu pare d’haver camuflat part del traspàs del jugador en altres conceptes per evitar donar-li’n la part que li pertocava. Per això se’ls acusa de corrupció entre particulars i d’estafa per atorgament de contractes simulats en perjudici d’un tercer. Ara DIS haurà d’assumir els costos derivats d’haver presentat el recurs i la pèrdua del dipòsit si l’havia fet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)