Barça

Koeman recupera efectius per a la fase decisiva

Barça. Gerard Piqué va començar ahir a entrenar-se amb el grup i tant ell com Sergi Roberto poden rebre l’alta mèdica aquesta mateixa setmana

Més que possiblement, Ronald Koeman no podrà comptar ni amb Ansu Fati ni amb Philippe Coutinho en el que resta de temporada, però el tècnic holandès sí que disposarà de dos reforços de luxe per a la fase final del curs. Tant Sergi Roberto com Gerard Piqué rebran l’alta mèdica aquesta mateixa setmana i podran formar part de la convocatòria per al partit de dilluns contra el Valladolid. Els dos estaran al cent per cent per formar part de l’onze titular en el decisiu clàssic del 10 d’abril a Valdebebas si Koeman ho considera oportú, així com per a la final de copa del 17 d’abril contra l’Athletic. A Koeman li arriben dos grans reforços, ara que falten onze partits per acabar el curs: la final de copa i deu partits de lliga, onze partits que poden servir a l’equip blaugrana per assolir el doblet.

Una vegada Ronald Araújo ja fa setmanes que va tornar als terrenys de joc, Sergi Roberto fa dies que s’entrena amb el grup i Piqué va començar ahir a fer-ho. El de Reus va caure lesionat al Wanda Metropolitano el 21 de novembre de l’any passat. Provant un xut en els minuts finals del partit es va fer un important trencament al recte femoral de la cuixa dreta. Va tornar a jugar, però va recaure de la lesió en el partit de quarts de copa contra el Granada, disputat el 3 de febrer passat. Sergi Roberto donarà diverses alternatives a Koeman. El podrà fer servir com a carriler per la banda dreta, allà on també està jugant Sergiño Dest, i també com a interior.

Pel que fa a Piqué, no juga des del 3 de març. Aquell dia va ser protagonista en la remuntada contra el Sevilla que va portar els blaugrana a la final de copa del 17 d’abril a La Cartuja. Amb un gol de cap a centrada de Griezmann en el minut 94 va forçar la pròrroga. Va acabar el temps extra feliç, però coix després de notar molèsties en el genoll que s’havia lesionat, com Sergi Roberto, en el Wanda Metropolitano el 21 de novembre de l’any passat, una lesió per la qual va estar a punt de passar per la sala d’operacions. Des d’aquell partit de copa contra el Sevilla, el central català ha estat recuperant-se per tal d’arribar bé al tran final de temporada. Amb la seva recuperació, Koeman tindrà més opcions per a la línia de tres centrals que està fent servir en els últims partits. Amb Piqué, De Jong, que ha jugat últimament al costat de Mingueza i Lenglet, podria tornar al mig del camp.

Dinar entre Laporta i Koeman

Ronald Koeman i Joan Laporta van dinar ahir plegats en un restaurant de la zona alta de Barcelona, segons va explicar el programa Tot Costa, de Catalunya Ràdio. El president del Barça va tornar a traslladar tota la seva confiança abans del retorn de la competició i que l’equip comenci a jugar-se els dos títols en disputa.

President i entrenador han començat ja a parlar de la temporada vinent. El nou director general de futbol, Mateu Alemany, està treballant també juntament amb el secretari tècnic, Ramon Planes, i Koeman en la confecció de la plantilla per al curs vinent. Koeman ha demanat un reforç per cada línia. La directiva espera poder portar també un davanter golejador crac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)