Barça

Coutinho, descartat també per a la copa Amèrica

Un calvari. L’especialista que l’ha operat a Belo Horizonte el descarta de la cita dels mesos de juny i juliol i diu que cal ser molt prudents

“Puc anticipar que no tindrem temps de recuperar Coutinho per a la copa Amèrica. El jugador ha tingut dos cirurgies a Barcelona i ha necessitat ara una tercera intervenció. Se li ha fet una artroscòpia per tractar la lesió al menisc lateral i també se li ha intervingut un quist meniscal al genoll esquerre. El seu retorn dependrà de l’evolució que tingui, però el fet que hagi estat sotmès a una tercera cirurgia obliga a ser encara més prudents.” Són declaracions del doctor Rodrigo Lasmar al portal Globoesporte. Ell és l’especialista que l’ha tractat en el seu viatge al Brasil. El Barça va emetre un comunicat dilluns a la nit, després de la victòria contra el Valladolid, informant que aquesta tercera operació feta a Belo Horizonte havia anat bé, però el doctor Lasmar prefereix no posar cap data per al retorn als terrenys de joc. El descarta, això sí, per a la copa Amèrica, que la selecció del Brasil afrontarà entre els mesos de juny i juliol a Colòmbia i l’Argentina.

El mes de juny la seleção té doble compromís contra l’Equador i el Paraguai en les eliminatòries sud-americanes per al mundial de Qatar del 2022, i posteriorment iniciarà la defensa de la copa Amèrica, en un grup B en què també figuren Colòmbia, l’Equador, Veneçuela i el Perú. L’Argentina, l’Uruguai, el Paraguai, Bolívia i Xile són al grup A. Austràlia i Qatar, països convidats, van declinar la invitació d’una competició que el coronavirus va obligar a ajornar, igual que l’Eurocopa.

PARAULES DE LASMAR A ‘GLOBOESPORTE’

Puc anticipar que no tindrem temps de recuperar Philippe Coutinho per a la copa Amèrica
Rodrigo Lasmar
doctor
El seu retorn dependrà de l’evolució que tingui, però el fet que se li hagi fet una tercera cirurgia obliga a ser més prudents
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)