Barça

‘Le grand spectacle’

Champions. El Barça, en un estat de forma òptim i amb ànim de revenja, visita avui París en el primer assalt de la duríssima eliminatòria contra el PSG

Marie-Antoinette Katoto, Kadidatou Diani i Sandy Baltimore: quaranta gols en la lliga francesa entre totes tres i cinc en la Champions. Christiane Endler: dos gols encaixats en disset jornades de lliga. Aquesta és la carta de presentació del rival que es trobarà el Barça avui a París (15 h, Barça TV i Esport3), un PSG que en els últims dos anys només ha trobat resistència contra l’Olympique de Lió. Per trobar un altre rival capaç de derrotar les parisenques i que no sigui el Lió, cal remuntar-se al març del 2019, quan el Chelsea va eliminar les franceses d’Europa.

Aquest PSG intimida, i més després d’haver eliminat el campió de les últimes cinc edicions de la Champions. Però el Barça també espanta. L’equip de Lluís Cortés ha fet més de 150 gols aquesta temporada en el global de totes les competicions, ha superat el City en els quarts de final i en la lliga encadena 24 jornades seguides sumant de tres en tres. Espectacle garantit a l’Stade Georges Lefèvre.

El Barça és a la capital francesa des d’ahir al migdia. Cortés s’ha emportat a París tota la plantilla: 23 convocades, incloent-hi la sancionada Patri –ha de complir cicle per la groga a Manchester–, la lesionada Andrea Falcón i Asisat Oshoala, que ha viatjat sense l’alta mèdica però que la tindrà abans del partit. La nigeriana, operada del peu fa tres setmanes, arriba justet, però estarà disponible.

Les blaugrana tenen ànim de revenja. En els dos precedents sempre s’ha classificat el PSG. L’últim cop, el 2017, amb un global de 5-1 a favor de les franceses. Però com deia Hamraoui en la roda de premsa prèvia aquest Barça no és el Barça de fa quatre anys. Tot obert.

LA PRÈVIA

PSG-Barça 15 h
Barça-PSG (dia 2, 12 h)
Bayern-Chelsea 17 h
Chelsea-Bayern (dia 2, 13.30 h)
És un orgull estar de nou en unes semifinals, conscients que la batalla contra el Barça serà dura
Olivier Echouafni
ENTRENADOR DEL PSG
El Barça és un equip temible en atac, amb jugadores de molt talent; m’espero un partit molt disputat
Christiane Endler
PORTERA DEL PSG
He mirat molts partits del PSG i he llegit poc sobre la Superlliga, però no crec en venjances arbitrals de la UEFA
Lluís Cortés
ENTRENADOR DEL BARÇA
Anem a París a guanyar el partit; aquest Barça no és el de fa quatre anys
Kheira Hamraoui
MIGCAMPISTA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)