Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“L’equip té molta fam per guanyar un títol important”

La sortida a Vila-real era una de les més complicades i el Barça va sumar els tres punts després d’un gran primer temps que deixen l’equip molt ben situat per seguir viu en la lluita per la lliga. “La lliga més a prop? Està més a prop, però no sé quan. Portem una trajectòria de moltes victòries, és una cosa gran que ha fet l’equip. Si guanyem els sis serem campions, però hi ha contraris que ens complicaran la vida. Anem amb tot”, va dir Koeman. El tècnic no veu una quimera aconseguir el doblet, però recepta pensar partit a partit i avisa que els jugadors volen completar la remuntada. “Mai he dit que el doblet era impossible, sempre he pensat que cal anar partit a partit. Estem en la lluita i l’equip té molta fam per guanyar un títol important com la lliga.”

Koeman va lamentar no haver tancat abans el partit i va reconèixer que a alguns jugadors comencen a pesar-los les cames. “Hem tingut ocasions per sentenciar el partit, sobretot de De Jong, i ens ha costat al final. No hem estat tan fins a davant i potser també acumulem molt cansament.” Precisament, el seu compatriota es va endur els seus elogis. “Per mi, De Jong ja ha millorat el nivell de l’Ajax. És molt bo. Se’l pot criticar per no haver marcat en les dues ocasions, però arriba a tot arreu, en atac i en defensa. És molt important.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)