Barça

Göteborg espera

Champions. El Barça confia fer bo l’1-1 de fa set dies a París i eliminar per primera vegada el PSG, per ser en la gran final del 16 de maig a Suècia

“Fa dos anys i mig que esperem i preparem aquest partit. Un partit com aquest no es prepara en tres dies. Estem preparades.” Les paraules de Lluís Cortés en la roda de premsa prèvia del compromís contra el PSG (12 h, TV3 i Barça TV) deixen clara la transcendència de la batalla que el Barça afrontarà avui a l’estadi Johan Cruyff. Les blaugrana aspiren a classificar-se per a la seva segona final de Champions de la història. Lluny queda ara la final perduda contra el Lió a Budapest (2019). També el PSG aspira a repetir. Seria la tercera final per a les franceses, que ja van perdre la del 2015 i la del 2017. Cap dels dos equips sap encara què és guanyar la màxima competició continental i després del combat d’avui només un estarà en condicions de mantenir viu el somni de tocar el cel de Göteborg.

El Barça intentarà fer l’1-1 aconseguit a París. En faria prou amb un 0-0 per ser a la final. Les blaugrana estaran acompanyades d’un miler de culers a les grades. Després de l’exili viscut en l’eliminatòria contra el City, ara tot es decidirà al Johan. Primer partit amb públic com a locals en aquesta Champions.

El Barça mai ha guanyat encara contra el PSG. El mal arbitratge d’Olga Zadinova ho va impedir fa set dies a París. Avui molts ulls estaran posats sobre la figura de la col·legiada russa Anastasia Pustovoitova.

Cortés recupera Patri, que es va perdre l’anada per sanció, i té el dubte de la golejadora Jenni Hermoso, que dimecres ja va quedar fora del Madrid-Barça de lliga. El tècnic ja ha avisat que si està al 60% no sortirà d’inici i això podria donar entrada a Oshoala en punta. Diani torna a ser baixa al PSG.

LA PRÈVIA

Barça-PSG 12 h
PSG-Barça (1-1)
Chelsea-Bayern 13.30 h
Bayern-Chelsea (2-1)
Jugar la final de Göteborg seria la recompensa a la feina ben feta durant tota la temporada
Lluís Cortés
ENTRENADOR DEL BARÇA
El Johan Cruyff és el nostre fortí i el fet de jugar amb públic representa un valor afegit. Volem ser a la gran final
Patri Guijarro
MIGCAMPISTA DEL BARÇA
Si volem jugar la final ho haurem de fer millor que en el partit d’anada, i ho podem fer. Estem mentalment a punt
Olivier Echouafni
ENTRENADOR DEL PSG
El vestidor està unit i confiem en nosaltres; ens agraden aquest tipus de partits
Irene Paredes
CENTRAL DEL PSG
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)