Barça

Wijnaldum, descartat

Al Camp Nou donen per perdut el migcampista holandès, que dissabte a la nit va comunicar que no acceptaria l’oferta del Barça

No s’entrarà en una subhasta amb el PSG i es buscarà un altre mig centre

La secretaria tècnica del FC Barcelona descarta la incorporació de Georginio Wijnaldum, el migcampista holandès que Ronald Koeman demana des de fa mesos i que acaba el contracte amb el seu actual club, el Liverpool, a final d’aquest mes de juny. La setmana passada semblava clar que el futbolista, que farà 31 anys el mes de novembre que ve, tenia un peu i mig al Barça després que el seu agent, Humphrey Nijman, i el seu assessor legal, Jan Kabalt, visitessin dues vegades les oficines del Camp Nou i establissin les bases d’un acord que s’intuïa imminent. La situació, però, va canviar de mig a mig quan el París Saint-Germain va entrar en escena amb una oferta marejadora, per tres temporades, que gairebé duplica la del FC Barcelona.

El cas és que dissabte a la nit Wijnaldum va informar el FC Barcelona que no acceptarà la seva proposta, que, com les que van signar Eric Garcia i el Kun Agüero, preveu un fix molt bàsic i un grapat de variables, i que ahir el seu agent era a París, negociant amb el PSG. Al club blaugrana, per la seva banda, sempre han tingut molt clar que no apujaran ni un cèntim. La situació econòmica no ho permet i Laporta i la seva junta no estan disposats a entrar en una subhasta per aquest jugador. A més, pel que sembla, l’intent de convèncer Wijnaldum que el projecte blaugrana és més interessant que el que trobarà a París no ha estat reeixit. Tampoc la presència de Koeman a la banqueta del Barça ha estat un motiu de pes suficient per seduir-lo, entre altres coses perquè qui entrena el París Saint-Germain és Mauricio Pochettino, un entrenador que fa temps que li va al darrere i a qui el migcampista holandès té en molt bona consideració.

Amistós contra Geòrgia

Wijnaldum va jugar ahir 65 minuts en el partit amistós que la selecció holandesa va disputar a Enschede contra Geòrgia (3-0). També hi van participar Frenkie de Jong i Memphis Depay, que semblava que serien companys d’equip seus a partir de la temporada que ve, al Barça. De fet, s’espera que s’anunciï la incorporació de Depay aquesta setmana, sempre que la Juventus, que també sospira per ell, no ho impedeixi. Sigui com sigui, al Barça ara li toca mirar cap a un altre costat en la seva recerca d’un mig centre que resulti bo, bonic i barat. La ja descartada opció de Gini Wijnaldum es veia amb bons ulls perquè, a banda que agradava molt a Ronald Koeman, el futbolista arribava lliure de traspàs. En tot cas, les alternatives s’hauran de buscar després de l’operació sortida, que, ara mateix, és totalment prioritària.

EL PSG

El club francès ofereix tres anys de contracte i duplica l’oferta del Barça

L’AGENT DEL JUGADOR

Humphrey Nijman, que va negociar al Camp Nou la setmana passada, era ahir a París

ELS ENTRENADORS

Koeman era un bon motiu per a Wijnaldum, però també li agrada molt Pochettino

AMB LA SELECCIÓ

Wijnaldum va jugar ahir 65 minuts en el partit Holanda-Geòrgia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)