Barça

El maldecap de cada estiu

Mercat. Des del club reconeixen que el d’Umtiti és el pitjor cas que tenen per resoldre perquè amb la fitxa que té, de 12 milions d’euros bruts, i el seu estat físic ningú el vol i ell no vol marxar

Al FC Barcelona ja no se n’amaguen, que trobar una sortida a Samuel Umtiti és el gran maldecap de cada estiu des que la direcció esportiva va entendre que el central francès ja no tornaria a rendir mai més com abans dels seus problemes al genoll i que el millor que podien fer és vendre’l a un altre club. Però s’obren les finestres de mercat i Umtiti encara continua formant part de la plantilla del primer equip del Barça, encara que el seu paper a l’equip ja sigui absolutament secundari, molt allunyat del que tenia abans de guanyar el mundial amb França –en què va jugar forçant el genoll– i de firmar una renovació astronòmica que s’ha convertit en una condemna per al club.

El club reconeix que, des que el van declarar transferible, no ha rebut cap oferta de traspàs pel francès. Sí que bastants clubs l’han demanat cedit aquests últims anys, però aquests clubs no li pagaven ni de lluny el que cobra al Barça per no jugar. Són 12 milions d’euros bruts anuals, una quantitat altíssima ja anys enrere i que en el temps de la Covid-19 encara és més escandalosa. I Umtiti mai s’ha volgut moure, aferrant-se a aquest escandalós contracte.

Al Barça ja saben que aquest estiu els tocarà tornar-se a trencar el cap per trobar una solució a aquest problema que fa tant de temps que arrosseguen. De moment, a les oficines no ha arribat cap proposta i Umtiti tampoc vol la carta de llibertat perquè enlloc guanyarà tants diners com aquí. I li queden dos anys de contracte. La solució no és gens fàcil, però al club busquen fórmules per posar fi a aquesta condemna que ja fa massa temps que dura.

Aquesta temporada només ha participat en 15 partits en totes les competicions, i en la lliga només ha estat titular en sis ocasions. Quan ha jugat se l’ha vist molt lluny d’estar en forma i fent errades impròpies d’un jugador de primer nivell.

DIFÍCIL

No té ofertes, no vol la carta de llibertat i el club busca fórmules perquè marxi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)