Barça

Engen, el primer reforç

Plantilla 2021/22. El Barça tanca el fitxatge de la internacional noruega de 23 anys i exjugadora del Wolfsburg. Signa per dues temporades i Irene Paredes i la sueca Fridolina Rolfo seran les següents

Ingrid Syrstad Engen és el primer fitxatge del nou Barça de Jonatan Giráldez per a la temporada 2021/22. La noruega, que arriba lliure de contracte procedent del Wolfsburg, ha signat per les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2023. Companya de selecció de Caroline Graham Hansen, Engen ocupa la posició de mig centre i ha estat internacional amb Noruega en 26 ocasions. Als seus 23 anys afronta el repte de jugar en l’actual campió d’Europa amb la màxima il·lusió: “El Barça és el millor equip del món i significa molt per a mi poder formar part d’aquest club. Estic molt orgullosa i ser aquí és un somni fet realitat.” “M’agrada tenir la pilota, així que crec que puc encaixar bé en l’estil del Barça”, ha assegurat.

Engen s’havia enfrontat al Barça en les semifinals de la Champions 2019/20, com a jugadora del Wolfsburg, i en els quarts de final de l’edició 2018/19, amb LSK Kvinner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)