Barça

Incendi amb Rakuten

Hiroshi Mikitani, CEO de Rakuten, el principal patrocinador del Barça, ha mostrat el seu enuig pel polèmic vídeo de Dembélé i Griezmann envers uns empleats asiàtics d’un hotel durant la gira del 2019

Mikitani ha demanat explicacions al club i Griezmann ja ha parlat personalment amb ell; Dembélé nega que sigui un acte racista

Si Joan Laporta no tenia ja prou maldecaps intentant buscar la millor fórmula per driblar el fair play financer i poder encaixar així i fer viable el nou contracte de Leo Messi dins d’aquest gran trencaclosques, ara més problemes. Incendi dels grossos amb Rakuten, el principal patrocinador del club. L’origen de la polèmica ha estat un vídeo gravat per Ousmane Dembélé el 2019, en què apareixen ell i Antoine Griezmann en un hotel i se sent el següent comentari d’Ousmane: “Totes aquestes cares lletges només per tal que tu puguis jugar al PES. No et fa vergonya?” El comentari fa referència a uns empleats asiàtics de l’hotel que estan manipulant la televisió de l’habitació dels dos futbolistes. En la imatge es veu com després de les paraules de Dembélé, Griezmann riu. Les reaccions no s’han fet esperar i ha estat el mateix Hiroshi Mikitani, CEO de Rakuten, qui ha mostrat la seva indignació amb les imatges amb un missatge de rebuig a les xarxes: “Com a patrocinador del club i organitzador de la gira, lamento molt que els jugadors del FCB hagin fet comentaris discriminatoris. Atès que Rakuten ha donat suport a la filosofia del Barça i ha patrocinat el club, aquestes declaracions són inacceptables sota qualsevol circumstància. Protestarem formalment contra el club i volem saber el seu punt de vista.”

Mikitani ja ha traslladat el seu malestar al Barça i Antoine Griezmann ja ha parlat amb el fundador del grup Rakuten per donar-li explicacions. Dembélé també ho farà. Els dos jugadors han parlat amb el Barça i han admès la seva responsabilitat i lamenten si algú s’ha pogut ofendre. Dembélé i Griezmann neguen que sigui un acte racista. Griezmann ja va mirar de justificar-se dilluns via Twitter: “Sempre he estat compromès contra qualsevol forma de discriminació. Des de fa diversos dies algunes persones han intentat fer-me passar per un home que no soc. Rebutjo amb fermesa les acusacions contra mi i lamento si vaig poder ofendre els meus amics.” També Dembélé va explicar els fets a Instagram: “Podria haver succeït en qualsevol altre lloc del planeta i hauria utilitzat les mateixes expressions. No era un atac contra cap comunitat.”

Fer enfadar el principal patrocinador del club no sembla ara mateix la millor idea tenint en compte la delicada situació econòmica de l’entitat.

Junior, al Leeds per 15 milions

Pel que fa a la carpeta de les sortides, el Barça ha fet oficial en les últimes hores l’acord amb el Leeds United pel traspàs del lateral Junior Firpo. L’operació s’ha tancat per 15 milions d’euros i el club blaugrana es reserva el 20% d’una futura venda del jugador. Junior va arribar al Barça l’estiu del 2019. Ha estat dues temporades al club i en aquest temps ha jugat 41 partits i ha marcat dos gols en la lliga, contra el Getafe el curs 2019/20 i contra l’Alavés la temporada 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)