Barça

Més talent per al femení

Mercat. El Barça femení, després de lligar Ingrid Engen, també es reforça amb l’extrem sueca Fridolina Rölfo, procedent del Wolfsburg, i que firma fins al 30 de juny del 2023

El Barça femení, l’equip que la temporada passada va aconseguir el triplet i que en la pròxima estrena tècnic, Jonatan Giráldez, es reforça. Després de la incorporació d’Ingrid Engen, ahir es va anunciar que també fitxa Fridolina Rölfo, una extrem sueca procedent del Wolfsburg, el mateix equip d’on també ve Engen. Ha firmat un contracte fins al 30 de juny del 2023.

L’acte de signatura es va celebrar a la llotja de l’estadi Johan Cruyff, amb la presència del directiu responsable de la secció, Xavier Puig, i del mànager, Markel Zubizarreta. La jugadora es mostrava molt feliç després del seu fitxatge. “Crec que físicament puc ajudar l’equip. Soc una jugadora ràpida, amb un bon un contra un i espero aportar molt a dalt. Vull gaudir jugant la lliga i també la Champions League. És un gran repte. Estic molt contenta de ser a l’equip i espero que pugueu gaudir del meu joc i del de l’equip a la gespa”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)