Barça

Irene Paredes, tercer fitxatge en tres dies

Plantilla 2021/22. Després d’Engen i Rolfö, el Barça oficialitza ara el fitxatge de l’excapitana del PSG

Setmana frenètica en el Barça femení. Igual que va succeir en la primera setmana de juny amb les presentacions del Kun Agüero i Eric Garcia i l’anunci oficial del fitxatge d’Emerson en qüestió de només tres dies –posteriorment també la contractació de Memphis–, ara s’ha seguit el mateix modus operandi en el femení. Tres dies, tres fitxatges. Un fitxatge per línia. L’últim, el de la central basca de 30 anys Irene Paredes. Igual que la migcampista noruega Ingrid Engen i l’extrem sueca Fridolina Rolfö, Paredes ha signat fins al 30 de juny del 2023.

Nascuda a Legazpi (Guipúscoa), Paredes va debutar a primera divisió amb la Real amb només 17 anys i després va fer el salt a l’Athletic, amb el qual va guanyar la lliga el 2016. L’excapitana del PSG –es va enfrontar al Barça en les semifinals de l’última edició de la Champions– deixa París després de cinc temporades per jugar a l’estadi Johan Cruyff: “Estic encantada de ser aquí i fitxar per un club que recentment ha fet història.” “Aquest Barça és un equip totalment diferent al que m’enfrontava amb l’Athletic, fa més de cinc anys. Tothom pot veure com ha crescut com a club i també amb les individualitats. Estic contentíssima de ser aquí”, assegurava en les seves primeres paraules com a blaugrana. Galons per al Barça de Jonatan Giráldez.

Tres cares noves, per ara, tres comiats (Vicky Losada, Kheira Hamraoui i Carla Armengol) i quatre renovacions confirmades (Sandra Paños, Melanie Serrano, Ana Crnogorcevic i Andrea Falcón). El Barça de Giráldez va agafant forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)