Barça

El Barça 2021/22 engega motors amb els tests PCR

Pretemporada. Dotze futbolistes del primer equip i nou del Barça B se sotmeten a les proves PCR que exigeix LaLiga i avui, en el segon dia d’activitat, torn per a les proves mèdiques i físiques habituals

El Barça de Koeman torna a la feina. El 22 de maig l’equip va tancar la lliga 20/21 amb una victòria per la mínima i del tot intranscendent contra un Eibar ja descendit (0-1, Griezmann) i set setmanes després, i encara pendents de conèixer el desenllaç de l’Eurocopa, l’activitat ha tornat a la ciutat esportiva Joan Gamper. 49 dies després d’aquell últim partit a Ipurua, arranca amb energies renovades el nou projecte blaugrana de la temporada 2021/22. Ho fa encara amb molts dubtes damunt la taula per resoldre, amb el futur de Messi i el maldecap del fair play financer com a tema central, però també amb la il·lusió de comprovar com funcionaran els nous fitxatges. En aquest segon any de Ronald Koeman a la banqueta, res de temporada de transició. A l’holandès se li exigirà guanyar la lliga i fer un millor paper en la Champions. No el salvarà guanyar només la copa com la temporada passada. Laporta exigirà més.

Avui, part de la plantilla se sotmetrà a les habituals proves mèdiques i físiques del primer dia de pretemporada i demà tindrà lloc la primera sessió d’entrenament. El Barça s’entrenarà durant tota la setmana, amb sessions exclusivament matinals. Koeman reserva les dobles sessions per a més endavant. L’equip s’entrenarà demà, dimarts, dimecres divendres i dissabte, i farà festa dijous i diumenge. La ciutat esportiva serà també l’escenari dels dos primers amistosos de la pretemporada, tots dos ja confirmats: el dimecres 21 el Barça rebrà el Nàstic (19 h) i el dissabte 24, a la mateixa hora, els blaugrana rebran el Girona.

Ansu, a Madrid

Ahir ja hi va haver moviment a les instal·lacions blaugrana. Dotze futbolistes de la primera plantilla i nou del Barça B van sotmetre’s a les proves PCR i serològiques que exigeix el protocol de LaLiga. Els futbolistes que van passar els tests van ser Ter Stegen, Dest, Piqué, Pjanic, Dembélé, Riqui Puig, Coutinho, Sergi Roberto, Neto, Umtiti, Ansu Fati i Wagué. També els joves del filial Ramos Mingo, Nico, Arnau Tenas, Àlex Collado, Iñaki Peña, Ilias, Gavi, Comas i Yusuf Demir. En el cas de Ter Stegen, Dembélé i Coutinho, en procés de recuperació, no s’entrenaran lògicament amb el grup. Tampoc Ansu, que medita seriosament quedar-se a Madrid per continuar treballant allà, segons una informació de Catalunya Ràdio. Ansu ha estat treballant les últimes setmanes amb un fisioterapeuta de la federació espanyola i ara mateix la seva idea seria no començar la pretemporada amb el Barça, malgrat que ahir sí va ser present a la ciutat esportiva.

ANSU FATI

Fa setmanes que treballa amb un fisioterapeuta de la FEF i medita continuar allà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)