Barça

Laporta demana “mentalitat guanyadora i esperit d’equip”

Barça. El president visita la ciutat esportiva i envia un missatge encoratjador als futbolistes de la primera plantilla blaugrana convocats en l’estrena de la pretemporada 2021/22

Com passa sempre que hi ha competicions de seleccions, el primer dia del curs, a la ciutat esportiva del FC Barcelona, es va convocar un grup força reduït de futbolistes. Enguany, a més, és més que probable que uns quants d’ells acabin en altres clubs. En tot cas, el Barça 2021/22 va començar a caminar ahir al matí, amb Leo Messi encara sense contracte i a l’Argentina però amb Joan Laporta visitant el vestidor. Al costat del vicepresident Rafa Yuste; del director esportiu, Mateu Alemany, i de l’assessor esportiu Enric Masip, el president blaugrana va donar suport a la plantilla i al cos tècnic i els va enviar un missatge encoratjador. “Ens agradaria que actuéssiu com a professionals, amb mentalitat guanyadora, amb esperit d’equip i amb esportivitat. Us desitjo el millor per a aquesta temporada”, se sent dir a Laporta en l’enregistrament difós pels mitjans del club.

En una al·locució feta en català, el màxim mandatari del FC Barcelona, que també va visitar els jugadors del filial, va insistir que “el Barça competeix per guanyar” i va mostrar el seu tarannà desenfadat en tancar el seu discurs assenyalant Ronald Koeman: “Feu cas a aquest senyor, que és qui mana.”

Catorze jugadors

El primer entrenament de la segona temporada de Koeman a la banqueta blaugrana va combinar una part d’activació i treball de força amb treball a la gespa del camp 2 de la ciutat esportiva Joan Gamper. Cap a dos quarts de deu del matí, un grup de 14 jugadors format per Sergiño Dest, Gerard Piqué, Miralem Pjanic, Riqui Puig, Neto Murara, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Álex Collado, Gavi, Arnau Comas, Nico González i Yusuf Demir va aparèixer al camp d’entrenament per completar una sessió típica de la pretemporada. Philippe Coutinho, per la seva banda, va fer treball específic al marge del grup.

Avui, demà, divendres i dissabte la primera plantilla del Barça es tornarà a entrenar a la mateixa hora. Dijous i divendres seran els dies de descans. Els lesionats, Dembélé, Ter Stegen i Ansu Fati -que seguirà fent recuperació a Madrid-, s’incorporaran en funció de l’evolució de les seves lesions, mentre que els internacionals, que han disputat l’Eurocopa o la copa Amèrica, a més dels que disputaran els Jocs Olímpics, s’afegiran al grup durant les setmanes vinents.

INSTITUCIONAL

El president va estar acompanyat per Rafa Yuste, Mateu Alemany i Enric Masip

AMBICIÓ

Va parlar en català i va deixar clar que “el Barça competeix per guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)