Barça

Optimistes amb Balde i reunió per Ilaix Moriba

Mercat. Els dos jugadors del planter estan negociant ampliar el seu vincle amb el FC Barcelona, que és optimista amb la continuïtat dels dos jugadors

Va sorprendre que en el primer entrenament de pretemporada del primer equip del FC Barcelona Alejandro Balde no formés part entre els escollits del filial perquè reforcés l’equip de Ronald Koeman, tenint en compte que és una de les perles del planter i que el primer equip s’ha quedat sense un recanvi al lateral esquerre després del traspàs de Junior Firpo. La seva situació, però, ja s’està arreglant i ahir ja es va entrenar amb el primer equip. La seva presència en l’equip de Koeman coincideix amb l’avanç en les negociacions per renovar el seu contracte amb el FC Barcelona.

Les converses per renovar-lo van molt bé i en breu podria haver-hi fumata blanca per anunciar la seva continuïtat amb un contracte de llarga durada. S’està parlant d’una renovació amb cinc anys més de contracte, fins al 2026 i, com s’està plantejant amb tots els futbolistes joves, amb una fitxa ascendent. Balde està cridat a ser un futbolista important perquè s’ha de convertir en el relleu de Jordi Alba en el lateral esquerre. Estarà en dinàmica del primer equip en els entrenaments i jugarà en el Barça B. La situació econòmica del club blaugrana, ara com ara, no permet una incorporació de més experiència en el lateral esquerre.

Pel que fa a Ilaix Moriba, els representants del futbolista han demanat una reunió aquesta setmana amb el club i aquest ha accedit a celebrar-la. Es van quedar sorpresos que el Barça decidís que fes la pretemporada amb el filial de Sergi Barjuan i que no pugi al primer equip fins que renovi. Els representants de Moriba van refusar la primera oferta del Barça per renovar el seu contracte perquè volen més diners i esgrimeixen que té ofertes millors de clubs de la lliga anglesa. La situació, ara com ara, està paralitzada. El FC Barcelona té molt clar que no pensa cedir i no pensa millorar massa la primera oferta feta al futbolista perquè consideren que ja és prou justa. I saben que Ilaix Moriba es vol quedar en el Barça.

MOVIMENT

Els representants d’Ilaix Moriba han demanat una reunió aquesta setmana

BALDE

Ahir ja es va entrenar amb el primer equip i la renovació està molt a prop
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)