Barça

La pretemporada agafa forma amb dues estades

1a divisió. El Barça tindrà cinc setmanes de pretemporada abans de començar la lliga entre les quals s’inclouran una setmana a Alacant i una altra a Portland (Estats Units)

El Barça ja ha dissenyat el pla de preparació per al seu equip femení, que conté cinc setmanes de pretemporada i dues estades abans de començar la lliga. Les tricampiones arriben al curs 2021/22 amb la voluntat de repetir la corona que les va portar a ser el millor equip del continent amb una plantilla amb alguns retocs i sobretot amb un nou entrenador, Jonatan Giráldez, després de la sortida per la porta del darrere de Lluís Cortés. De manera que, amb forces renovades, les blaugrana es volen preparar amb les màximes garanties.

Les jugadores encara tenen nou dies més de vacances fins que comenci la pretemporada, el 26 de juliol, amb les revisions mèdiques i els primers entrenaments. Només quatre dies, trigarà l’equip a fer el seu primer desplaçament, que serà a La Finca (Algorfa, Baix Segura), en la primera estada de l’equip fora de casa. Serà fins al 7 d’agost. Durant aquells dies el club està perfilant disputar algun partit amistós, ja que de moment només hi ha confirmat el que disputarà a Sant Joan Despí, el 13 d’agost (18.30 h), contra el Montpeller, de la lliga francesa. El Barça també té un altre amistós previst, contra el Rosenborg noruec, al Lerkendal Stadion de Trondheim el 28 d’agost (16 h).

Aquest darrer partit serà una setmana després de la segona estada per a l’equip: a Portland (EUA), on l’equip disputarà la Women’s International Champions Cup del 18 al 21 d’agost. En aquest torneig de pretemporada, en un format de final a quatre, el Barça jugarà les semifinals contra l’Olympique de Lió i intentarà classificar-se per a la final, on hi seran o bé les Houston Dash o bé les Portland Thorns. Tots dos equips formen part de la NWSL, la màxima competició de futbol femení als EUA.

INICI

La pretemporada comença el 26 de juliol amb les revisions mèdiques

DOS PARTITS

Hi ha confirmat un partit amb el Montpeller i un altre amb el Rosenborg

TORNEIG

En el viatge a Portland l’equip de Giráldez s’enfrontarà a l’Olympique
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)