Barça

Ansu Fati continua sumant sessions i restant dies

Pretemporada. El davanter acumula una altra jornada de treball individualitzat al gimnàs de la ciutat esportiva i aquesta setmana tornarà a Madrid per continuar amb el pla establert

Doblet contra el Vila-real, gol contra el Celta i gol en el clàssic. Ansu Fati va ser el gran nom propi del Barça en l’inici de la temporada 20/21. Quatre gols en els primers cinc partits de lliga feien somiar despert Ronald Koeman, fins que la coneguda fatídica acció amb Mandi en el Barça-Betis va esmicolar totes les il·lusions que el davanter tenia dipositades per al curs passat. Aquell inici prometedor acabaria desembocant en un annus horribilis per culpa d’una lesió al menisc intern del genoll esquerre més problemàtica del previst inicialment que acabaria duent Ansu tres vegades a la sala d’operacions i l’ha deixat sense Eurocopa ni Jocs Olímpics. Però ara tot això forma part del passat. El present d’Ansu Fati passa per un estiu d’il·lusions renovades i sobretot de molt i molt treball de recuperació. Ahir, nova sessió de feina a la ciutat esportiva Joan Gamper al marge del grup. Ansu, després de quatre dies a Madrid treballant al costat dels fisioterapeutes Joaquín Juan i Raúl Martínez, va acumular una nova jornada de treball ara a Barcelona. Aquesta serà la seva dinàmica d’aquestes setmanes. Abonat al pont aeri Madrid-Barcelona.

Ansu va fer treball individualitzat al gimnàs i les sensacions per ara són positives, però res ha canviat pel que fa a la previsió de setmanes enrere. La idea continua sent la mateixa: res de presses. Koeman té claríssim que aquesta vegada cal encertar-la cent per cent amb la recuperació i ell com a entrenador esperarà el que faci falta. Des del club continuen veient difícil que Ansu arribi en condicions per al Barça-Real del debut de lliga del dia 15 d’agost. Ansu no ha de demostrar res a Koeman i encara que no pugui fer la pretemporada al ritme del grup, sap que té crèdit suficient. Quan estigui a punt, jugarà.

Últim entrenament de la setmana

El Barça de Koeman va dur a terme ahir l’última sessió d’aquesta primera setmana d’entrenaments de la pretemporada. Avui l’equip té dia de descans. El grup es va entrenar amb la vista posada ja en el primer test contra el Nàstic del proper dimecres (19 h). Igual que Ansu Fati, Coutinho i Ter Stegen van treballar al marge. També Dembélé ha iniciat la seva recuperació a París. Koeman va treballar amb Dest, Piqué, Pjanic, Riqui Puig, Neto, Roberto, Umtiti, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Collado, Gavi, Arnau Comas, Nico González, Yusuf Demir, Escobar, Balde i Ramos Mingo. L’únic absent va ser el jugador del filial Kays Ruiz, que continua en aïllament al seu domicili, després que a finals d’aquesta setmana donés positiu per Covid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)