Barça

Memphis: “Jugar al Barça fa que tota la resta valgui la pena”

Memphis. L’holandès, que dijous serà presentat, explica que fitxar pel Barça era el seu somni i ja té ganes de retrobar-se amb Koeman

El retrobament de Memphis Depay amb el seu gran avalador Ronald Koeman es produirà aquesta pròxima setmana. L’ex del Lió serà presentat dijous com a nou futbolista del Barça. Mentre no arriba el gran dia, Memphis continua aprofitant els seus últims dies de vacances després d’haver disputat l’Eurocopa. Recentment s’ha pogut veure el jugador al Festival de Cinema de Canes i a la gala del Cine contra la Sida 2021. També ha concedit una entrevista a la instagramera Elsa Majimbo, on ha repassat el paper dels Països Baixos en l’Eurocopa i ha parlat del seu fitxatge pel Barça: “Déu està sent molt i molt bo amb mi. La meva carrera futbolística és un viatge constant. Porto dedicat a això des que soc molt petit. A vegades es converteix en quelcom massa boig, competeixes contra tothom, veus la part fosca d’aquest esport, però al cap i a la fi val la pena, sobretot si aconsegueixes que els somnis es facin realitat. Com ara, que puc complir un somni com és el fet de poder jugar al Barça. Coses com aquesta fan que tots els esforços valguin la pena aleshores.”

En la conversa amb Elsa Majimbo, Memphis també parla de la seva altra devoció: la música. “És com una teràpia, per a mi. Tenir el cap tot el dia en el futbol és massa, necessito la música. Quan era jove, veia videoclips i pel·lícules sobre rapers americans. M’agradaria col·laborar musicalment amb Drake. Si ens està veient, ja ho sap”, va avisar. Repte llançat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)