Barça

Trobada entre Laporta i Isaac Herzog, a Israel

Institucional. El president blaugrana ha viatjat a Israel per inaugurar l’exposició ‘Barça, the exhibition’ i assistir al clàssic de veterans

El president del Barça, Joan Laporta, es va reunir ahir amb el president d’Israel, Isaac Herzog, en el marc de la seva visita al país per participar en la inauguració de l’exposició Barça, the exhibition. La trobada va tenir lloc a Beit HaNassi, la residència oficial del president d’Israel a Jerusalem, i Laporta va entregar a Herzog la nova samarreta del Barça per a la temporada 2021/22 amb el seu nom serigrafiat i una placa amb l’escut de l’entitat. També van visitar els jardins de la residència de Beit HaNassi, on hi ha els bustos dels presidents d’Israel.

L’exposició Barça, the exhibition estarà oberta al públic fins al 31 d’agost al Holon Toto Hall, al sud de Tel-Aviv. L’exposició combina una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada perquè el visitant gaudeixi d’un recorregut únic a través de la història blaugrana. Al llarg de nou sales, els aficionats podran descobrir, a través d’una visita audioguiada que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l’equip, conèixer el seu estil de joc i viure en primera persona la il·lusió de ser a peu de camp a l’estadi, gràcies a un espai envoltant de 360º.

Avui Laporta assistirà al sopar de gala organitzat amb motiu del clàssic que disputaran demà dimarts el Barça Legends contra el Real Madrid Leyendas. El president blaugrana també assistirà demà al partit, que es jugarà al Bloomfield Stadium de Tel-Aviv.

DIA DE CLÀSSIC

Demà Laporta assistirà a Tel-Aviv al clàssic entre el Barça Legends i el Madrid Leyendas

MÉS ACTES

Dijous, ja a Barcelona, l’espera la presentació de Memphis Depay
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)