Barça

Messi trencarà el seu silenci

Barça. L’argentí farà una roda de premsa a les 12 del migdia per explicar la seva sortida del club i acomiadar-se del barcelonisme, i possiblement donarà alguna pista sobre el seu destí

L’Univers Futbol mira avui cap al Camp Nou. Parla Leo Messi, escolta el món. El Barça ha convocat una roda de premsa per a les 12 del migdia a l’Auditori 1899, on l’argentí ratificarà en primera persona la seva sortida del club, explicarà com ha viscut internament tot el procés fins a arribar a aquest fatal desenllaç, i potser, qui sap, confirmarà el seu destí, o almenys donarà alguna pista al respecte.

Després de la bomba informativa de dijous, tothom situa Messi ara a París. Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, el germà de l’emir de Qatar, Tamim bin Hamad Al Zani, donava per fet el fitxatge de Leo pel PSG a Twitter. Paral·lelament, a França, el diari L’Équipe ha publicat que el nou contracte de Messi amb el club francès tindria una durada de tres anys (dues més una tercera d’opcional) i que cobraria 40 milions d’euros nets per cadascuna d’aquestes tres temporades. A més, percebria una prima de fitxatge de 30 milions d’euros.

A Barcelona són moltes les persones que encara no han digerit la notícia de l’adeu de Messi. Fins i tot Ronald Koeman es mostrava ahir incrèdul davant la realitat: “Encara és difícil assimilar que no jugaràs més en el Barça. Gràcies per tot el que has fet per aquest club, Leo. He gaudit molt la temporada que hem treballat junts. Estic impressionat per la teva ètica de treball i el teu desig de guanyar. Això et converteix en el millor jugador del món. Et desitjo tot el millor a tu i la teva família!”, escrivia l’entrenador holandès. Sigui difícil d’assimilar o no, a Ronald Koeman se li presenta ara un repte majúscul. Si la temporada passada va haver d’iniciar la reconstrucció d’un nou Barça després d’un cicle que va acabar amb aquell 2-8 de Lisboa, ara ha de construir un nou Barça post-Messi.

La compareixença de Leo Messi serà la seva última roda de premsa al Camp Nou, però queda oberta la possibilitat d’un homenatge més endavant com el mateix Joan Laporta va deixar entreveure. La seva és la veu que falta per sentir en tota aquesta història. L’argentí s’acomiadarà de l’afició culer. No podrà ser un comiat des de la gespa, com ell hauria volgut, però és del tot necessari escoltar-lo. A tothom li hauria agradat que avui Messi hagués parlat en el trofeu Joan Gamper com a capità, però el desenllaç del conte ha acabat sent un altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)