Barça

Les tricampiones no donen treva

Trofeu Joan Gamper. Les blaugrana passen per sobre de la Juve sense pietat

Barça 6 Juve 0

BARÇA:Paños, Marta Torrejón, Paredes, Mapi León, Melanie, Patri, Aitana, Alèxia, Mariona, Graham Hansen i Jenny Hermoso. També han jugat: Jana Fernández, Crnogorcevic, Clàudia Pina, Bruna Vilamala, Gemma Font, Bartel, Vignola i Maria.JUVENTUS:Peyraud-Magnin, Lundorf, Gama, Salvai, Boattin, Rosucci, Zamanian, Caruso, Bonansea, Beccari, Pfattner, i Lenzini.GOLS:1-0 (1’) Aitana. 2-0 (2’) Hermoso. 3-0 (11’) Paredes. 4-0 (15’) Hermoso. 5-0 (26’) Graham Hansen. 6-0 (47’) Bruna Vilamala.ÀRBITRE:Ylenia Sánchez Miguel.PÚBLIC:1.873 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

El Barça continua en un to futbolístic molt alt més enllà dels canvis que ha experimentat durant l’estiu. En la primera edició del trofeu Joan Gamper femení, les blaugrana van passar per sobre de la Juve en una primera meitat en què van ser implacables i en què van començar a encarrilar el partit des dels primers instants, amb Aitana Bonmatí i Jénnifer Hermoso foradant la porteria d’una Peyraud-Magnin que va tenir una actuació força desencertada. La nouvinguda Irene Paredes, a la sortida d’un córner, va obrir més la ferida bianconera i Jennifer Hermoso va obtenir el seu doblet poc després aprofitant una pilota filtrada per Alèxia. Graham Hansen, aprofitant una altra errada de la portera italiana, va arrodonir la golejada abans del descans i la jove Buna Vilamala, entrada en el descans, va arrodonir el resultat amb una gran rematada des de la distància aprofitant una sortida de pilota deficient d’una Juve que va evidenciar que és a anys llum del Barça futbolísticament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)