Barça

El Barça no s’ha mogut més per Ilaix i el dona per perdut

Mercat. El club blaugrana no té notícies dels agents del jove migcampista i no té previst fer cap moviment per apropar-s’hi perquè no confia que continuï al club, a diferència d’Àlex Collado

A les oficines del FC Barcelona no han rebut cap trucada dels representants d’Ilaix Moriba en els últims dies per tornar a tractar el seu futur. Tampoc l’esperen. El seu cas continua igual. No s’ha mogut ni un mil·límetre des que el futbolista va refusar l’última oferta feta pel Barça i que el club ja considerava definitiva. Però massa allunyada de les pretensions dels agents del jove migcampista, que la van rebutjar i que des d’aquell dia es mantenen en silenci, com si ja treballessin per buscar la millor sortida al seu representat.

El Barça, però, tampoc s’ha mogut. Ni té previst fer-ho. Mantindrà la seva posició perquè, amb tot el que està passant en aquest mercat estival, no s’entendria que ara claudiqués. No està per a gaires alegries després de no haver pogut traspassar o cedir cap dels jugadors amb les nòmines més elevades ni haver pogut alliberar encara gaire massa salarial. Laporta va ser contundent durant la presentació d’Emerson. “Un cas com el d’Ilaix intentarem que no es repeteixi més. És una situació que no acceptem. Hem de llançar un missatge perquè quedi clar quina és la política que implantem amb els jugadors del planter. No podem permetre que a jugadors formats a la casa se’ls ofereixi la renovació i no la vulguin. No ens poden fer aquest torcebraç. M’agradaria que ell i els seus agents reflexionessin, sincerament. No és una situació agradable”, va dir.

De moment, els agents d’Ilaix Moriba continuen muts i al Barça ja donen el futbolista per perdut. De fet, només esperen que els portin alguna oferta d’entre 15 i 20 milions d’euros per negociar un traspàs que ara ja deuen voler totes les parts. Segons els agents, al migcampista li plouen les ofertes, pretès per equips d’Anglaterra com ara el Chelsea i el City, de França i de la lliga alemanya. El club blaugrana es manté en espera, però té molt clar que si no pot tancar un traspàs i el jugador no renova, es quedarà a la grada la temporada vinent.

Per contra, sí que hi ha hagut un gir inesperat en la situació d’Àlex Collado. El migcampista del planter finalment no marxarà cedit i es quedarà al primer equip del Barça amb el repte de convèncer Ronald Koeman i d’aprofitar els minuts que el tècnic li pugui donar al llarg de la temporada. En el seu destí s’entreveia Bruges, on esperava continuar progressant com a futbolista i poder disputar la Champions. L’operació, però, finalment no es va poder tancar per culpa d’una hipotètica opció de compra i Collado ha preferit quedar-se a les ordres de Koeman abans que marxar cedit a un equip que no li faci el pes o no li permeti jugar en una primera divisió. Al marge del Bruges, el Granada també s’hi havia interessat. Collado va jugar els cinc últims minuts del trofeu Joan Gamper contra la Juventus.

OPORTUNITAT

Al Barça esperen que els agents els portin una oferta d’entre 15 i 20 milions d’euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)