Barça

El malson del Kun Agüero

Infortuni. Les proves mèdiques confirmen la lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta i el davanter argentí haurà d’estar un temps de baixa aproximat de deu setmanes

Les males noticies se li acumulen, al Kun Agüero. Després de veure com Leo Messi, el seu gran amic i un dels motius pels quals va decidir fitxar pel Barça, no continua en el club, ara se li afegeix el malson dels problemes físics que tant l’han perseguit en els últims temps. Ahir al matí es va sotmetre a unes proves mèdiques que van confirmar que té una lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta i que haurà d’estar aturat les deu properes setmanes. Així doncs, podria ser que no debutés oficialment amb el Barça fins al mes de novembre.

Agüero ja no va poder assistir a la presentació de l’equip abans de la disputa del trofeu Joan Gamper perquè camina amb crosses i no pot recolzar el peu a terra. Els metges li van recomanar que no anés a l’estadi. La seva absència en la presentació de l’equip havia sorprès moltíssim i més encara després que algunes informacions asseguressin que Agüero volia marxar ja després de l’adeu de Messi, una informació que el seu entorn va negar malgrat admetre estar enutjat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)