Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Ha estat un partit fantàstic, amb molt bona imatge”

Ronald Koeman estava molt satisfet amb la victòria de l’equip en el debut en la lliga: “Per mi ha estat un partit fantàstic, l’equip ha donat molt bona imatge i aquest és el camí a seguir.” El tècnic holandès va reconèixer que la presència de l’afició havia ajudat molt: “És per disfrutar. Hi havia 20.000 persones però semblava que n’hi hagués més. Ens han ajudat des del primer moment. Necessitem ser forts a casa.”

Piqué i la rebaixa

El defensa va confirmar que es va abaixar el sou i va revelar que en els pròxims dies també ho faran els altres capitans de l’equip, Busquets, Alba i Sergi Roberto: “He nascut i m’he criat aquí. He fet el que tocava amb la rebaixa salarial, hem estat també en contacte amb els altres capitans i sé que ells també faran el pas, jo ho vaig fer ràpid per a les inscripcions. Som una família, anem a l’una.” Sobre la temporada, Piqué es va mostrar molt optimista: “Crec que aquest any ens divertirem. Hi ha molt nivell, serem molt competitius i lluitarem per tots els títols.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)