Barça

Nou triplet del Barça

Històric. Jennifer Hermoso, Martens i Alèxia Putellas són les tres finalistes del premi a Millor Jugadora de la UEFA. Cortés, favorit a ser el millor tècnic

L’any 2010, el Barça va copar el podi de la Pilota d’Or amb Messi, Iniesta i Xavi. Onze anys més tard, el Barça torna a dominar uns premis. La UEFA va anunciar ahir que Jennifer Hermoso, Lieke Martens i Alèxia Putellas són les tres finalistes del premi a Millor Jugadora de la temporada passada. Les tres són aspirants al guardó que la temporada passada va guanyar la jugadora danesa del Wolsfburg, Pernille Harder. La blaugrana Lieke Martens ja va guanyar aquest premi l’any 2017. La UEFA va anunciar el nom de les tres finalistes i el de les deu primeres classificades i Aitana Bonmatí és cinquena i Caroline Graham-Hansen, sisena. Irene Paredes, fitxada pel Barça aquest estiu del PSG, és desena.

El triplet blaugrana, amb la primera Champions de la història del club inclosa, ha tingut premi en forma de reconeixements individuals i també Lluís Cortés, entrenador del Barça la temporada passada, és finalista del premi a Millor Entrenador d’un equip femení. El català és el gran favorit a un guardó que també té com a finalistes Emma Hayes, entrenadora del Chelsea i finalista de la lliga de campions, i Peter Gerhardsson, medalla de plata en els Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció de Suècia.

La UEFA va anunciar també els tres finalistes al premi a Millor Jugador. Tots tres van disputar la final de la lliga de campions. Són els jugadors del Chelsea Kanté i Jorginho i el belga del Manchester City Kevin De Bruyne. Pel que fa als entrenadors, els tres finalistes són Thomas Tuchel (Chelsea), Pep Guardiola (Manchester City) i Roberto Mancini (seleccionador italià).

Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer el dijous dia 26 en una gala que es farà a Istanbul coincidint amb el sorteig de la primera fase de la Champions.

Derrota a Portland

L’equip que entrena aquesta temporada Jonatan Giráldez va perdre (2-3) contra l’Olympique de Lió en la semifinal de la Women’s International Champions Cup que es disputa a Portland. El Barça es va avançar en el marcador amb un gol de Mariona, però va veure com les franceses li capgiraven el resultat abans del descans amb dos gols de cap, un de Majri i un altre d’Amandine Henry.

Ja a la segona part, Mariona va tornar a marcar per a les blaugrana i va empatar el partit. Les dues porteres, Sandra Paños i Christiane Endler, van evitar uns quants gols en els minuts següents, fins que quan faltaven vuit minuts per al final, Melvine Malard va aprofitar un refús per donar la victòria a les franceses.

El Barça jugarà el partit pels llocs tercer i quart contra el Houston Dash.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)