Barça

Piqué vol jugar a Bilbao

Barça. Els serveis mèdics li han recomanat que descansi una setmana, però el central es va entrenar amb normalitat i vol ser a San Mamés

Els serveis mèdics del Barça han recomanat a Gerard Piqué que descansi una setmana i no jugui a San Mamés contra l’Athletic, segons va explicar TV3, després que el central acabés amb molèsties al bessó de la cama dreta el partit contra la Real Sociedad. El jugador, però, es va entrenar ahir amb normalitat i està disposat a formar part de l’onze titular d’un Ronald Koeman que avui donarà la llista de convocats per al partit de Bilbao.

Piqué no vol descansar en un moment de màxim compromís amb el club, com va demostrar el català la setmana passada acceptant una important rebaixa de sou que va permetre que el club pogués inscriure Memphis Depay i Eric Garcia en LaLiga. El central va ser important en el primer triomf blaugrana en el campionat, obrint el marcador amb un bon cop de cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)