Barça

No regalaran Ilaix Moriba

Mercat. El Red Bull Leipzig està molt interessat en el jove migcampista del Barça, però els 8 milions d’euros que ofereix d’inici no satisfan el club blaugrana, que n’exigeix entre 15 i 20

El Red Bull Leipzig és el club que més interès està mostrant per obtenir els serveis d’Ilaix Moriba aquest mateix estiu. Ja fa uns dies que la situació del jove migcampista és insostenible, perquè els seus representants no han rebaixat les seves pretensions i el club blaugrana no pensa claudicar. De fet, van donar el futbolista per perdut fa temps, després que refusés la segona proposta que li van fer arribar. El Red Bull Leipzig, conscient que Ilaix acaba contracte el 2022, ha fet una primera oferta a la baixa, d’uns 8 milions d’euros, que el Barça ha refusat per insuficient. El club blaugrana no pensa regalar el futbolista i està disposat a tenir-lo tot l’any a la grada –no jugaria ni en el primer equip ni en el filial– abans que malvendre’l. La quantitat que demanen és d’entre 15 i 20 milions d’euros. Els agents d’Ilaix ja han mantingut contactes amb el Leipzig, amb qui ja havien parlat en el passat.

Ilaix, veient que el Barça s’està mostrant inflexible, també comença a tenir coll avall que la millor solució és marxar aquest estiu perquè no vol estar tota una temporada aturat. I l’opció de jugar en la lliga alemanya el sedueix bastant.

Que la situació d’Ilaix en el FC Barcelona ja no té solució va quedar demostrat amb les crítiques del president Joan Laporta fa unes setmanes a l’actitud del jugador de no voler renovar quan li quedava només un any de contracte. “No acceptem aquest tipus de desafiament, és inacceptable”, va afirmar en la presentació d’Emerson Royal. Ahir, Ronald Koeman també es va mostrar molt decebut amb el jove de 18 anys pel fet que prioritza els diners.

ILAIX

El jugador no vol passar una temporada en blanc i vol marxar de seguida

MISSATGES

Laporta ja va dir que no acceptava cap desafiament d’Ilaix i Koeman es va mostrar decebut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)