Barça

Calen somriures

Sense poder incorporar cap fitxatge d’última hora, com sembla que farà el Real Madrid amb Mbappé, i amb el record un xic amarg de l’empat a San Mamés, el Barça es veu obligat a guanyar el Getafe avui al Camp Nou per recuperar optimisme

Koeman recupera Ter Stegen, Coutinho i Mingueza, però no té els centrals titulars

Falten somriures en el FC Barcelona. El diagnòstic del present que va fer Ronald Koeman no ajuda a aixecar els ànims del barcelonisme, que veuen com les seves penúries econòmiques han impedit renovar Leo Messi i que el club en aquest mercat de fitxatges no hagi pogut aspirar a res més que incorporar futbolistes que acabaven contracte. Per contra, observa com el Real Madrid molt possiblement lligarà Mbappé i com els equips de la Premier no semblen tenir problemes per continuar fitxant futbolistes a preus del passat.

Per si això fos poc, la il·lusió que es va desfermar després del convincent triomf contra la Real Sociedad en l’estrena s’ha anat esvaint després de l’empat contra l’Athletic Club a San Mamés. No tant pel resultat, perquè un empat a Bilbao no és negatiu, sinó perquè la imatge de l’equip va estar molt llunyana a la de l’estrena i l’equip va ser superat pels bascos durant força minuts. Avui contra el Getafe toca tornar a oferir una millor imatge i recuperar les bones sensacions de l’estrena. L’equip s’ha de fer fort a casa, al Camp Nou, si vol tenir aspiracions de lluitar per tot.

No tot són males noticies a Can Barça. Les baixes de Pedri, descansant, i de la parella de centrals titulars –Piqué, per lesió, i Eric Garcia, per sanció–, contrasten amb les altes de Ter Stegen, Coutinho i Mingueza, ja al cent per cent físicament. El porter alemany tornarà sota pals i l’eix defensiu, si no hi ha cap sorpresa, estarà format per Araujo i Lenglet. A les bandes es mantindrien Dest i Alba. Per suplir Pedri al mig del camp, Koeman recorrerà a Sergi Roberto, que farà companyia a Busquets i De Jong, intocables en els dos primers partits. Al davant, cap canvi i es mantenen Memphis, erigit en el gran referent ofensiu de l’equip i que es va estrenar com a golejador amb un golàs contra l’Athletic, Braithwaite, que es voldrà rescabalar de l’errada a San Mamés i Griezmann, a qui el barcelonisme començarà a reclamar més lideratge ara que no hi ha Leo Messi. El francès ja no té excuses i hauria de compartir el pes de l’atac amb Depay.

El rival d’avui és el sempre complicat Getafe, que malgrat que no ha començat bé la temporada –dues derrotes– i que al Camp Nou ha perdut en catorze partits de divuit disputats –4 empats– està esperançat a obtenir un resultat positiu. El conjunt de Míchel té algunes baixes rellevants. Sandro i Aleñá tornen al Camp Nou.

Míchel: “No seria el primer cop que perden al Camp Nou”

Míchel no viatja derrotat a Barcelona. El tècnic del Getafe està convençut que poden aconseguir un resultat positiu del Camp Nou. “Qui em coneix, encara que digui que signo l’empat, que per cert estaria molt bé, sabria que estic mentint. La gràcia de l’esport és que en el futbol i a la platja tots som iguals. No cal que ningú em digui que al davant tenim un gran equip, bé prou que ho sé. Nosaltres tenim ambició i il·lusió. No seria la primera vegada que el Barça perd punt al Camp Nou, perquè això ja ha passat, oi?”, va manifestar. D’altra banda, el tècnic dels madrilenys va elogiar el pas endavant que han fet els blaugrana després de perdre Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)