Barça

De Jong: “Koeman té confiança en mi”

Il·lusionat. El nou fitxatge del Barça espera poder demostrar les seves qualitats i qui sap si seguir al club

Luuk de Jong va fitxar pel FC Barcelona en l’últim sospir. Pràcticament a la mitjanit del dia en què s’acabava el termini. Tenia coll avall tornar al PSV, però Koeman li havia demanat que esperés, que podria sorgir l’oportunitat de venir al Barça. I el jugador, en declaracions a mitjans del club, es mostra feliç per haver esperat i ser un més de la plantilla blaugrana. “Per mi és molt important, una gran oportunitat. Jugar en aquest club, el més gran del món, és increïble. Espero fer-ho molt bé amb l’equip i amb els fans. Espero poder ensenyar les meves qualitats al Barça. No serà fàcil, però sé les qualitats que tinc i espero ser important per a l’equip. No saps mai què pot passar en el futur”, afirma De Jong, recordant que el club blaugrana té una opció de compra a final de temporada.

L’ex del Sevilla no amaga que el fet que Koeman s’assegui a la banqueta del Barça ha estat un factor decisiu perquè es decidís a venir a Barcelona. De Jong elogia el tècnic holandès, amb qui ja va treballar en la selecció. “Sempre he tingut una bona relació amb Koeman, des de l’equip nacional d’Holanda, i parlàvem moltes vegades sobre tàctica i altres coses de futbol. Per a mi Koeman és molt bon entrenador i té confiança en mi, en les qualitats que tinc. És especial anar al Barça i treballar de nou amb ell. Em va dir que volia un nou tipus de davanter i sap les meves qualitats. Amb mi té un punta diferent dels que hi havia al Barcelona.”

Al Barça coincidirà amb Memphis Depay i Frenkie de Jong. “Tinc una bona relació amb Memphis, el conec del PSV i de l’equip nacional. A Frenkie també, de l’equip nacional. Sempre he tingut una bona connexió amb Memphis i espero fer-ho també al Barça. De Frenkie m’agrada com juga a futbol, és un gran jugador. Tinc moltes ganes de jugar amb ells”, assenyala. També va coincidir amb Ter Stegen al Borussia Mönchengladbach. Luuk de Jong, que podria ser presentat la setmana vinent, considera que tenir tants coneguts l’ajudarà en la seva adaptació.

LA CONVERSA

El tècnic li va dir que buscava un perfil de davanter diferent dels que té en la plantilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)