Barça

Luuk de Jong: “Amb Memphis tinc una molt bona connexió”

Luuk de Jong assegura en la seva presentació que el fet de conèixer Memphis i Frenkie, i haver treballat ja anteriorment amb Koeman, l’ajudarà a oferir un bon rendiment

Físicament està bé i llest per al dia del Bayern

A les 23.59 h del dimarts 31 d’agost Luuk de Jong era futbolista del Sevilla. A les 00.00 h era jugador del Barça. La vida et pot canviar en només un minut i De Jong, nascut ara fa 31 anys a Aigle, una població suïssa inferior als 10.000 habitants, n’és un gran exemple. Del Sánchez Pizjuán al Camp Nou. A principis d’agost, Ronald Koeman s’havia posat en contacte amb ell, però el seu fitxatge, vinculat a la sortida de Griezmann, va acabar entrant pels pèls abans del tancament del mercat. Ahir, nou dies després, el neerlandès era presentat oficialment com a nou jugador del Barça. Petició expressa de Koeman, De Jong arriba avalat pels 122 gols que va marcar amb el PSV en 204 partits. Sempre ha fet gols, i ara, sense Leo Messi, el gol va preuat a can Barça. “La benvinguda dels meus nous companys ha estat molt bona. Serà fantàstic poder jugar amb aquests grandíssims jugadors.” “Em sento físicament molt bé després de la lesió al genoll. Estic a punt per jugar quan l’entrenador així ho cregui oportú”, va explicar durant la seva primera roda de premsa com a blaugrana. Luuk de Jong ja té la mirada posada en el partit de dimarts contra el Bayern, en l’estrena del Barça en aquesta nova edició de la Champions.

Luuk de Jong va tenir dilluns el primer contacte amb la plantilla. Dimecres va participar en el partit d’entrenament contra l’AE Prat i ara frisa per viure el seu debut oficial: “Estic molt content d’estar avui aquí. És un honor jugar en aquest club. Espero que puguem fer història i guanyar molts títols”.

El neerlandès lluirà el dorsal 17. Arriba cedit del Sevilla per una sola temporada, però aspira a fer mèrits per quedar-se. Sap que arriba com a solució d’emergència en un mercat que ha estat difícil per al Barça. I sap també que en un equip on hi ha Memphis, Ansu Fati, Dembélé, Agüero i Braithwaite el seu rol no serà el de davanter titular. Koeman el considera un home interessant en accions a pilota aturada, pel seu bon joc aeri, i pot ser un bon recurs en partits travats contra equips amb defenses tancades.

De Jong, que ha jugat 69 partits en dues temporades al Sevilla i ha marcat 10 gols a 1a divisió, té una bona amistat amb els seus compatriotes Memphis Depay i Frenkie: “Tinc una molt bona connexió amb Memphis, hem jugat junts en la selecció holandesa i connectem bé dins del camp. Ens entenem molt bé en tots els sentits.” “A Frenkie també el conec bé. És important tenir jugadors com ell, amb aquesta qualitat.”

El neerlandès va estar acompanyat en la seva presentació per la seva dona i el seu fill, Cody, de només sis mesos. “Estem molt contents perquè incorporem un davanter centre amb ofici. És un jugador que ens pot aportar molt futbolísticament. Vivim dels gols i ell ens en pot aportar molts. En Ronald el va demanar i vam poder tancar el fitxatge a última hora. Esperem que ofereixi un bon rendiment”, va explicar el president Laporta.

EL PROTAGONISTA

La benvinguda dels meus companys ha estat molt bona. Serà fantàstic poder jugar amb aquests grandíssims jugadors
Em sento físicament molt bé després de la lesió al genoll. Estic a punt per jugar quan l’entrenador així ho cregui oportú
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)