Continuen les golejades

1a divisió. El Barça es torna a lluir amb una maneta desencallant el matx en la segona part

Betis 0 Barcelona 5

BETIS:Thalmann, Medina, Ana (Jacobs, 72’), Ángela Sosa (Da Eira, 70’), Nuria, León (Laurina, 70’), Asantewaa (Leire Peña, 76’), Rosa Márquez (Mari Paz, 16’), Dorine, Paula i Vicky.BARCELONA:Paños, Marta Torrejón, Paredes (Pereira, 62’), Crnogorcevic, (Rolfö, 62’), Mapi León, Patri, Alexia (Jana, 75’), Aitana, Graham (Bruna, 62’), Mariona i Oshoala.GOLS:0-1 (45’+5’) Putellas. 0-2 (48’) Oshoala. 0-3 (52’) Mariona. 0-4 (64’) Rolfö. 0-5 (69’) Oshoala.ÀRBITRE:Rivera Olmedo.T.G.:A les locals Thalmann, Asantewaa i Mari Paz; a la visitant Paredes.

El Barça continua amb pas ferm en la lliga sumant la segona victòria en dos partits amb idèntic resultat: una maneta. L’equip blaugrana va haver de desencallar el partit en la segona meitat, però es va lluir en vint minuts en què els gols van caure a raig.

El domini de la primera meitat no va quedar capitalitzat en cap diana fins que en el temps afegit Putellas, oportunista, va rematar al fons de la xarxa una jugada cuinada per Torrejón i enviada per Oshoala al pal. Tots els dubtes que hi havia van desaparèixer després del descans: primer, amb una diana d’Oshoala rematant una assistència de Putellas i, quatre minuts després, amb el gol de Caldentey, assistida per Bonmatí. Rolfö també es va lluir en el triomf blaugrana amb una gran diana en un xut que va entrar pel fons de l’escaire, i Oshoala va rematar la matinal amb una altra diana. A partir d’aquí, el Barça va fer rotacions i va donar entrada a jugadores que tindran menys protagonisme.