Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Sento que tinc el suport dels jugadors, el del club no ho sé”

Ronald Koeman no va poder dirigir l’equip contra el Llevant per sanció i tampoc ho farà dissabte al Wanda contra l’Atlético de Madrid pel mateix motiu. Contra el Benfica, a Lisboa, petit parèntesi. Mala nit per a ell i per al Barça. Derrota molt i molt dolorosa, i Koeman, de nou, sota la lupa. La desfeta contra l’equip de Jorge Jesús el torna a posar en el punt de mira de Joan Laporta. Koeman, resignat: “Sento que tinc el suport dels jugadors, el del club no ho sé”. “Estem en una situació delicada, és evident. Hem perdut dos partits de Champions i quan passa això l’entrenador sempre és el culpable”. “No sé què pensa el club en aquest sentit. El meu futur no és a les meves mans.”

Pel que fa al partit, Koeman lamentava la falta de gol dels seus atacants: “El resultat final és molt dur. Crec que ha estat excessiu. Hem tingut quatre oportunitats molt clares per marcar i no ho hem fet. Ells han tingut poques oportunitats i han fet tres gols. Aquesta és la diferència. Si no marques, no guanyes un partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)