Barça

Estrella emergent

Un ascens meteòric

Gavi ha passat de jugar en la divisió d’honor juvenil a ser convocat per la selecció espanyola absoluta en qüestió de mesos

“Per mi, aporta coses suficientment bones per portar-lo i veure’l”, diu Luis Enrique

L’etapa de Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola quedarà marcada per la disrupció. L’exentrenador del Barcelona vol liderar un canvi generacional i està trencant totes les previsions possibles. La valentia de l’entrenador ha confluït amb la irrupció de Pablo Martín Páez Gavira, Gavi, (Los Palacios i Vilafranca, 2004) en el primer equip del Barça, en què s’ha situat com un dels migcampistes més en forma i en una de les poques notícies positives d’aquest inici de temporada del Barça. El tècnic asturià ha decidit convocar el jugador, de només 17 anys i que tot just comença el seu segon any de juvenil.

Gavi ha passat de jugar en la divisió d’honor juvenil a ser internacional absolut amb Espanya. Luis Enrique l’ha cridat per a la final a quatre de la Nations Cup, que enfrontarà, en les semifinals, Espanya contra Itàlia, després de constatar la seva qualitat en els cinc partits amb el primer equip blaugrana aquest curs. “Quan veus els seus partits sorprèn el seu rendiment”, diu el tècnic en referència a l’edat del futbolista: “És un jugador estil Barça. Ha de millorar tant amb la pilota com sense, però per mi aporta coses suficientment bones per portar-lo i veure’l”. Luis Enrique, de fet, era entrenador del Barça quan Gavi va arribar procedent del Betis l’any 2015. Des d’aleshores, ha estat un dels baluards dels equips cadets i juvenils. “El conec des de fa molt temps i no tinc cap dubte del rendiment que donarà ara i en el futur”, admet Luis Enrique. Gavi ha fet un salt des del juvenil A cap al primer equip perquè la temporada passada gairebé no va tenir minuts amb el Barça B en la segona divisió B. En la seva trajectòria ja ha jugat més amb el primer equip del Barça que no pas amb el filial (231 minuts a 130).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)