Barça

La golejada més coral abans de la Champions

1a divisió femenina. Amb nou golejadores diferents, el Barça reacciona al primer gol i agafa energia i confiança per dimarts

Barça 9 Alavés 1

BARÇA:Cata Coll, Crnogorcevic, Jana, Mapi León, Melanie, Engen (Patri, 46’), Aitana (Claudia Pina, 54’), Mariona, Martens (Graham Hansen, 46’), Bruna (Alexia, 46’) i Rolfö (Oshoala, 64’).ALAVÉS:Cris, Ane (Garazi, 66’), Vera, Majarín, Ohale, Auñón (Itziar, 66’), Clark, Alba (Soliveres, 46’), Nevado (Mukarama, 74’), Chamorro i Carrillo (Carla, 55’).GOLS:0-1 (17’) Clark. 1-1 (28’) Bruna. 2-1 (37’) Martens. 3-1 (42’) Crnogorcevic. 4-1 (47’) Mariona. 5-1 (50’) Hansen. 6-1 (52’) Melanie. 7-1 (73’) Claudia Pina. 8-1 (80’) Jana. 9-1 (84’) Oshoala.ÀRBITRA:Díaz García.T.G.:a la local Mapi León i a la visitant Auñón.PÚBLIC:1.327 espectadors.

El retorn del campió a la Champions, dimarts a casa contra l’Arsenal, serà una altra història, però en la lliga el Barça no troba rival. A cada partit, golejada. Com en les dues anteriors (8-0 i 0-8), per vuit gols. No va començar del tot fi l’equip de Jonatan Giráldez, i fins i tot va encaixar el primer gol del curs, però va accelerar i va destrossar l’Alavés en una segona part sense color.

Giráldez va refer l’equip inicial i va deixar a la banqueta jugadores com Alexia, Paredes, Graham, Oshoala i Patri. L’equip va jugar amb menys comoditat i fluïdesa que en versions anteriors, tot i que va anar acumulant ocasions de gol, com un pal de Mariona (13’). La sorpresa va arribar poc després, perquè l’Alavés va marcar el 0-1 en un córner, amb rematada de cap de Clark (17’). L’empat va arribar després d’un mal refús de la portera Cris que Bruna Vilamala, atenta, va recollir i aprofitar (28’). El 2-1 va ser en una jugada embolicada, amb un xut de Martens i un refús de Sonia des de la línia que va tocar el travesser i va acabar entrant (37’). Després de dos travessers de Rolfo, Crnovorgevic va marcar el 3-1 en aprofitar una bona recuperació de Bruna (42’).

La segona meitat va ser un recital, contra un rival tancat a l’àrea que no podia ni respirar. En cinc minuts, van marcar Mariona, Graham Hansen i Melanie. En ple monòleg, Melani va tenir una altra ocasió i va fer la centrada del setè, de Claudia Pina (73’). Es va afegir a la festa la central Jana (80’). L’Alavés feia estona que havia hagut de dimitir. La novena golejadora del migdia va ser Oshoala.

ELS VESTIDORS

Ens agrada arribar amb molta gent, sobretot quan les rivals es tanquen. Això fa que fins i tot les centrals estiguin a prop de porteria
És molt important la identitat que tenim com a equip, jugui qui jugui. Tenim confiança per al partit de dimarts
Jonatan Giráldez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)