Barça

Busquen un migcampista per al mercat d’hivern

Des de la direcció esportiva del FC Barcelona es treballa per incorporar un migcampista que reforci l’equip de Koeman i es busca un jugador de recorregut i bon to físic

Consideren que és molt més necessari reforçar aquesta zona que no pas la davantera perquè quan tornin tots els disponibles hi haurà efectius de sobres en l’atac

El CEO del FC Barcelona va ser molt clar en la presentació de la due diligence. La situació econòmica és molt complicada, però si des de la direcció esportiva reclamen el vistiplau per incorporar un jugador en el mercat d’hivern rebran l’OK dels responsables econòmics sempre que la petició no desbordi els límits fixats, tant pel club com per la lliga i el seu fair play financer. La marxa de Messi i de Griezmann ha donat marge de maniobra al club blaugrana i des de la secretaria tècnica tenen intenció d’aprofitar-ho ja a l’hivern i no esperar a l’estiu.

La direcció esportiva del Barça està treballant per incorporar un migcampista que reforci l’equip de Koeman. Tenen diagnosticat que aquesta és una zona del camp on l’equip està coix i que un reforç aniria molt bé per augmentar el rendiment de l’equip. El perfil que es busca és el mateix que a l’estiu: un migcampista de recorregut i amb un bon to físic i no necessàriament ha d’estar consagrat en un altre equip. Si fa no fa, un futbolista del perfil d’Ilaix Moriba, que va decidir no renovar pel Barça i marxar al RB Leipzig, on no està tenint les oportunitats que esperava.

Amb Busquets, De Jong, Pedri, Sergi Roberto i Gavi, des del club consideren que encara falta aquest perfil de migcampista. A l’estiu van estar molt a prop de tancar-lo quan pràcticament van tenir lligat el fitxatge de l’holandès Wijnaldum, que finalment va preferir acceptar la millor oferta econòmica del PSG a la blaugrana. Com en el cas d’Ilaix, ell tampoc està sent titular indiscutible en el club parisenc. Des del Barça admeten que Wijnaldum se’ls va escapar perquè estaven en un moment de punt mort entre la sortida de la directiva de Bartomeu i l’entrada de la de Laporta i que aquest buit de poder va provocar que es retardessin algunes decisions. En el cas de Wijnaldum, l’errada va ser no tancar-ho en ferm quan ja estaven totalment d’acord amb el futbolista, i la demora en el temps per firmar va fer que el PSG entrés en escena i els pispés el jugador.

Malgrat que estan sortint noms de davanters per reforçar l’equip, en el club consideren que la zona atacant ja té prous efectius un cop es recuperin Dembélé i el Kun Agüero. La direcció esportiva, com Koeman, ja té ganes de veure en acció una tripleta atacant amb Memphis, Ansu Fati i Dembélé. Entre Luuk de Jong, Agüero, Demir, Coutinho i, quan pugui jugar, Collado no veuen imprescindible portar un altre atacant. Veuen molt més necessari el fitxatge d’aquest migcampista amb físic i recorregut que ja va reclamar Koeman a l’estiu malgrat que també va ser molt insistent en la figura d’un davanter amb un perfil diferent.

El Barça està rastrejant el mercat sabent que fitxar en el mercat d’hivern i encertar mai és fàcil i que, lògicament, tindrà algunes dificultats per negociar perquè caldrà tenir en compte la situació econòmica. Però no tiren la tovallola i estan esperançats que podran trobar el futbolista desitjat.

NO REPETIR ERRORS

El Barça admet que el buit de poder va ser clau per perdre Wijnaldum

LLUM VERD

L’àrea econòmica ha donat el vistiplau a fitxar un jugador en el mercat d’hivern

DAVANTERA

Des de la direcció esportiva no creuen que calgui reforçar la zona atacant

El blaugrana Gavi fa història

Després del seu debut contra Itàlia, Gavi es va convertir en el debutant més jove de la selecció espanyola. “És un orgull per a mi poder ser el jugador més jove de la història i representar el meu país i a sobre amb victòria. Sempre he somiat arribar a l’absoluta”, va assenyalar el migcampista del FC Barcelona. La seva convocatòria havia generat suspicàcies en els mitjans de Madrid, molt crítics amb Luis Enrique, que, malgrat la pressió, va decidir posar-lo en l’onze inicial. “No esperava ser titular. Estava atent per a qualsevol cosa.” Sobre el seu partit, Gavi va assegurar que es va trobar bé: “Vaig intentar sempre ser jo mateix i donar-ho tot” i va agrair el bon tracte que està rebent dels jugadors més veterans: “M’aconsellen molt durant tots els dies i em van dir que estigués tranquil i que jugués com sé fer-ho.” El migcampista blaugrana va explicar que quan li van dir que estava convocat amb l’absoluta no s’ho acabava de creure. “Fins que no vaig veure la imatge en el vídeo no m’ho vaig creure. Era a la residència de la Masia i m’ho van dir els meus amics d’allà. Em van dir que estigués tranquil i que donés el màxim.” Gavi va explicar que guardarà la samarreta del seu debut amb la selecció espanyola al costat de la que té de quan va debutar amb el primer equip del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)